2013-09-08 08:59:04
Φωτογραφία για «Μου αρέσουν οι γυναίκες, όχι τα κοριτσάκια»
Για τη σχέση του με το αντίθετο φύλο, την προσωπική του ζωή, αλλά και τη συμμετοχή του στα «Κλεμμένα Όνειρα» μίλησε ο Μάνος Ιωάννου στο περιοδικό «Λοιπόν».

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση, μετά το άδοξο τέλος της σειράς «Βασιλιάδες» από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός, ο 25χρονος ηθοποιός είπε: «Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο να χτυπήσει το τηλέφωνό μου και να βρεθώ στο συγκεκριμένο σίριαλ. Είναι όλα μια χαρά, ο ρόλος μού αρέσει πολύ. Είναι ένα παιδί που είναι παρθένος και η μητέρα της κοπέλας που έχει σχέση τού κάνει κάποια μαθήματα για να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που έχει... Στο τέλος “την πατάει” με τη μητέρα [...] Έτσι θα δούμε τον Μάρκο να κάνει σχέση με τη μάνα της κοπέλας του».

Ποια είναι, όμως, η προσωπική του γνώμη για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας (σ.σ. η συνέντευξη είχε δοθεί πριν από τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Ναταλία Γερμανού) ; «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα κοριτσάκια, μου αρέσουν οι γυναίκες. Το θέμα είναι να σε ιντριγκάρει μια γυναίκα. Εννοείται ότι είμαι υπέρ των σχέσεων (με διαφορά ηλικίας)» δήλωσε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε: «Έχω κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, αλλά δεν θα σου πω το όριο ηλικίας».


Ο Μάνος Ιωάννου, επίσης, αποκάλυψε πως υπήρξε θαυμάστρια που ήταν παραπάνω διαχυτική από ό,τι έπρεπε μαζί του: «Αρκετές φορές έχει συμβεί, αλλά τι να κάνω; Το πιο ακραίο που έχει συμβεί είναι να μου δώσει ένα κορίτσι ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Εκεί πώς να το αντιμετωπίσω; Τα χάνω, γελάω, αλλά, εντάξει, ας υπάρχει κάποιο όριο», ενώ συμπλήρωσε: «Έρχονται και μου ζητάνε το τηλέφωνό μου, αλλά δεν το έχω δώσει ποτέ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ