2013-09-09 04:29:11
Φωτογραφία για Τέλη Σεπτέμβρη βαφτίζεται το πριγκιπικό μωρό!
Εντός των επόμενων εβδομάδων, σε ιδιωτική τελετή στο Buckingham, αναμένεται να βαφτιστεί το πριγκιπικό μωρό!

Αυτό που ο William και η Kate Middleton αναμένουν είναι η... επιστροφή της βασίλισσας από τις διακοπές της στο κάστρο Balmoral της Σκωτίας, η οποία τοποθετείται στα τέλη Σεπτεμβρίου ή, το αργότερο, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ο μικρούλης George Alexander Louis αναμένεται να κάνει «μπλουμ» στην αίθουσα μουσικής του παλατιού και στην κολυμπήθρα «The Lily Font», όπως ο πατέρας και ο παππούς του.

Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, ενώ παρόντες θα είναι μόνο μέλη των δύο οικογενειών και στενοί φίλοι.

Όσο για τους νονούς;

Λέγεται ότι θα φτάσουν τους έξι, μεταξύ των οποίων θεωρούνται σίγουροι ο πρίγκιπας Harry και η Pippa Middleton.Ο νεοφώτιστος θα βάλει λευκό δαντελωτό μανδύα, πιστή απομίμηση των βασιλικών βαφτιστικών που φορούν τα «γαλαζοαίματα» μωρά εδώ και 172 χρόνια!

Μετά την βάπτιση, θα «ζωντανέψει» μία συνηθισμένη βρετανική πρακτική: οι καλεσμένοι θα γευτούν τον τελευταίο όροφο από την γαμήλια τούρτα του William και της Kate – Catherine!

Αν δεν την θυμάσαι, αποτελούταν από 17 ατομικά κέικ φρούτων, τοποθετημένα σε 8 ορόφους, ενώ είχε διακοσμηθεί με κρέμα γάλακτος, λευκό γλάσο και πάνω από 900 παγωμένα λουλούδια και φύλλα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ