2013-09-10 20:09:11
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ «ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως οι πολίστες του τμήματος απέκτησαν την κάρτα "Φίλαθλος του Ολυμπιακού", ενισχύοντας με συμβολικό τρόπο τα τμήματα του συλλόγου.

"Θέλουμε έναν Ολυμπιακό πιο δυνατό σε όλα τα αθλήματα", σχολίασαν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η αακοίνωση:

Ενα με τους φιλάθλους μας έγιναν σήμερα οι πολίστες μας.

«…έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, το πύρινό σου κόσμο που δεν λυγά ποτέ» τραγουδούν οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι σε όλα τα γήπεδα όπου αγωνίζονται οι ομάδες όλων των αθλημάτων του συλλόγου. Από το Καραϊσκάκη και το ΣΕΦ, ως το κλειστό του Ρέντη και το κολυμβητήριο Πειραιά. Η δυναμική όμως των φιλάθλων του Ολυμπιακού δεν σταματά μόνο στην εξέδρα, καθώς τα τελευταία χρόνια ο κόσμος αποτελεί, αναμφίβολα, το πιο ενεργό και σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας για την οικονομική εξυγίανση και την αναδιοργάνωση του Ερασιτέχνη.

Με το υστέρημά τους, σε δύσκολες εποχές για όλες τις Ελληνικές οικογένειες, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στήριξαν τον Ερασιτέχνη, δηλαδή τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ομάδων του συλλόγου. Οι 19 τίτλοι των ερασιτεχνικών ομάδων του Ολυμπιακού αποτέλεσαν, πέρσι, την ανταπόδοση προς τους φιλάθλους μας για την ανιδιοτελή ηθική και οικονομική αρωγή τους.


Φέτος οι φίλοι του Ολυμπιακού αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το νέο εγχείρημα του Ερασιτέχνη και σπεύδουν να αποκτήσουν την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού», τα έσοδα της οποίας θα ενισχύσουν περεταίρω τις ομάδες του σωματείου. Από την πλευρά του οι αθλητές των ομάδων του Ερασιτέχνη στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης προς τον κόσμο. Όχι μόνο με τους τίτλους αλλά και με την πρωτοβουλία που αναπτύσσεται από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων να γίνουν …ένα με τους φιλάθλους τους. Πως; Με την απόκτηση της κάρτας «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» που τους χαρίζει την τιμητική αυτή ιδιότητα.

Πριν από λίγες ημέρες, την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» απέκτησαν όλοι οι βολεϊμπολίστες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Την Τρίτη (10/9) ήταν η σειρά των παικτών της ομάδας πόλο. Ολοι μαζί πήγαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αφού πλήρωσαν τα 10 ευρώ πήραν τις κάρτες τους, με τις οποίες κρατούσαν με υπερηφάνεια στην αναμνηστική φωτογραφία στο Μουσείο του συλλόγου στο Καραϊσκάκη.

   

«Οφείλαμε να έρθουμε στο γήπεδο και να αποκτήσουμε την κάρτα φιλάθλου του Ολυμπιακού» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος και πρόσθεσε: «Ο κόσμος στηρίζει όχι μόνο τη δική μας ομάδα αλλά όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και τις Ακαδημίες μας.

Θέλουμε έναν Ολυμπιακό πιο δυνατό σε όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς είναι ενιαίος, και όλοι μαζί φίλαθλοι, αθλητές, και Διοίκηση επιθυμούμε να βλέπουμε τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν, να φέρνουν πρωταθλήματα, κύπελλα, τρόπαια και να είμαστε υπερήφανοι.

Θεωρώ ότι οι οπαδοί μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή της προηγούμενης χρονιάς. Γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν το εγχείρημα της κάρτας φιλάθλου. Βλέπουμε ότι η ανταπόκριση είναι τεράστια και μέρα με την ημέρα γίνεται και μεγαλύτερη.

Τα τελευταία χρόνια ζούμε σε δύσκολες συνθήκες στην Ελλάδα. Ο Ερασιτέχνης προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις των καιρών και πάνω σε αυτές προσάρμοσε και τη λειτουργία του. Άρχισε να αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις του και η μεγαλύτερή δύναμη του είναι ο κόσμος μας, ο οποίος όταν ο σύλλογος βρέθηκε σε δύσκολη θέση ενεργοποιήθηκε με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα».

Τα εύσημα στον κόσμο του Ολυμπιακού απέδωσε ο Νίκος Δεληγιάννης ο οποίος τόνισε ότι την κάρτα φιλάθλου θα πάρουν και τα μέλη των οικογενειών των αθλητών: «Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το παράδειγμα. Το εγχείρημα είναι για το καλό το δικό μας και θα καταστήσει ακόμη πιο ισχυρό τον Ερασιτέχνη. Οι φίλαθλοί μας μπαίνουν μπροστάρηδες σε όλες τις δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση του συλλόγου και αξίζει να είμαστε στο πλευρό τους. Πρέπει να αποκτήσουμε την κάρτα φιλάθλου όχι μόνο εμείς, οι αθλητές των ομάδων του Ερασιτέχνη αλλά και όλα τα μέλη των οικογενειών μας».

Με τον Νίκο Δεληγιάννη συμφώνησαν απόλυτα ο Τάσος Σχίζας και ο Κωνσταντίνος Μουρίκης: «Ο κόσμος ενισχύει τη δική μας προσπάθεια. Χάρη στον κόσμο, που από το υστέρημά του βοηθάει με κάθε τρόπο, μπορούμε να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε χωρίς να μας απασχολεί οτιδήποτε άλλο, ώστε να πάμε τον σύλλογο ψηλά. Αλλοίμονο λοιπόν εάν δεν ήμασταν εμείς κοντά σε αυτή την πρωτοβουλία της Διοίκησης.

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Στηρίζει ενεργά τον σύλλογο και όλες τις ομάδες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως την προηγούμενη σεζόν κατακτήσαμε 19 τίτλους. Μετά από μία μικρή κάμψη λόγω των γνωστών προβλημάτων ο σύλλογος ανέκαμψε. Εχουν μπει λοιπόν τα θεμέλια για να παραμείνουν όλες οι ομάδες παντοδύναμες» δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας και ο νεαρός φουνταριστός τόνισε: «Συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πολύ σημαντικό να προβούμε σε αυτή την κίνηση. Ο κόσμος ήταν και παραμένει δίπλα μας. Και ηθικά αλλά και με την οικονομική συνεισφορά του. Είναι τιμή μας να γινόμαστε κομμάτι των φιλάθλων μας.

Εξάλλου, το πρόγραμμα της κάρτας Φιλάθλου του Ολυμπιακού έχει ως στόχο να παραμείνει δυνατός ο Ερασιτέχνης. Η Διοίκηση έχει κάνει τα πάντα έτσι ώστε να ξεπεράσει ο σύλλογος τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε και θέλουμε να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ