2013-09-13 20:31:04
Φωτογραφία για Ο Δήμος Περιστερίου και ο ΓΣΠ τίμησε τους αθλητές Απ. Χρήστου και Δ. Σκουλίδα
Ο Δήμος Περιστερίου και ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου (ΓΣΠ) σε μια σεμνή τελετή στο Δημαρχιακό Μέγαρο τίμησε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου Απόστολο Χρήστου και Διονύση Σκουλίδα, οι οποίοι έκαναν υπερήφανους τους Έλληνες και τους Περιστεριώτες.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης απένειμε το επίσημο έμβλημα της πόλης στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και κάτοχο του Παγκοσμίου Ρεκόρ στα 100μ. Ύπτιο Εφήβων Απόστολο Χρήστου και στον Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στο Μπάσκετ Διονύση Σκουλίδα.

Ο κ. Παχατουρίδης συνεχάρη θερμά τους δύο Περιστεριώτες αθλητές για τις μεγάλες επιτυχίες τους, που με τις προσπάθειες και την επιμονή τους αποτελούν παράδειγμα για τη σημερινή νεολαία.

«Αυτά τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους. Με την επίδοσή τους, την προσπάθειά τους και τον αγώνα τους σήκωσαν την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό», τόνισε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι ο Δήμος Περιστερίου, σε πείσμα των καιρών, θα κρατήσει σε υψηλό επίπεδο ό,τι έχει να κάνει με τον αθλητισμό και τα νιάτα της πόλης.


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ΓΣΠ, σημειώνοντας ότι αποδεικνύεται με πράξεις και αποτελέσματα πως είναι μία αθλητική οικογένεια που διαχρονικά καλλιεργεί τις υποδομές, καλλιεργεί, ποτίζει, στηρίζει και υποστηρίζει το ταλέντο.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΓΣΠ Ιωσήφ Ξυπνητός, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου βραβεύοντάς τους με τιμητικές πλακέτες.

Για μια ακόμη φορά, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη μεγάλη συμπαράστασή του στο έργο του συλλόγου, που είναι σταθερός αρωγός και βοηθός σε όποια προσπάθεια έχουν αναλάβει μέχρι σήμερα.

Στην τελετή το «παρών» έδωσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος - Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου Γιώργος Αυγουστίδης, ο Γενικός Γραμματέας του ΓΣΠ Μανώλης Μουστάκης, καθώς και οι γονείς και φίλοι των αθλητών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ