2013-09-13 20:39:10
Φωτογραφία για ΤΣΑΚΑΣ... ΞΑΝΑ!
Ο Βλάσης Τσάκας ξαναχτυπά!

Ο μάνατζερ από την Καβάλα, ο οποίος εδώ και 15 μέρες εμπλέκεται στα διοικητικά της μακεδονικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα... νέα του καθήκοντα, αλλά έκανε εκ νέου αναφορά στον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας ευθύνες στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ανδρέα Βγενόπουλο, για τους οποίους είπε ότι διέλυσαν το "τριφύλλι"!

Επίσης μίλησε για την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Αρη και τον Ηρακλή Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στον "Arena Fm":

Για τα παιχνίδια κυπέλου: «H ομάδα δεν είναι έτοιμη για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, αλλά άμα δεν μας ενδιέφερε δεν θα πηγαίναμε, Καρδίτσα-Καβάλα το ματς, υπάρχει κίνητρο καθώς ο νικητής θα παίξει με τον ΠΑΟΚ».

Για την ομάδα της Καβάλας και τις πολλές μεταγραφές: « Έχει περίπου 15 μέρες που αναλάβαμε το μάνατζμεντ της ομάδας. Φέραμε καμιά 30 παίκτες σε 15 μέρες, ζωή να έχουν, κάναμε ότι μπορούσαμε, ποδοσφαιριστές βρίσκεις πλέον, άμα ξέρεις τι ψάχνεις και τι ζητάς, αλλά είναι λογικό με την πίεση του χρόνου, να γίνονται και λάθη
. Μπορεί όλοι να ασχολούνται μαζί μου, αλλά εγώ δεν ασχολούμαι με κανέναν, ασχολούμαι μόνο με την Καβάλα και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Πήραμε πολλούς και καλούς παίκτες, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και όλα τα φόντα για να κάνουμε μια καλή χρονιά και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ο Ψωμιάδης ήταν παλαιότερα μεγαλομέτοχος, τώρα δεν έχει καμία σχέση με την Καβάλα. Εμείς πήραμε τις μετοχές από τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο»

Για τον Παναθηναϊκό και τις προσπάθειες που έκανε: «Φέραμε 28 εκατομμύρια τραπεζική επιταγή και τους την τρίψαμε στην μούρη, αυτοί μάλλον είχανε πολλά λεφτά και τα αγνοήσανε, τώρα τα τραβάει η ομάδα».

Για τον ποιος τον έδιωξε: «O Αλαφούζος και ο Βγενόπουλος! Ποιος άλλος; Το διδυμάκι της συμφοράς, αυτοί ευθύνονται για την κατάντια που έχει φτάσει η ομάδα».

Για τον πρίγκιπα που έφερε: «O πρίγκιπας που έφερα έφυγε, αφού τον κορόιδευαν, τον δουλεύανε όλοι, τον λέγανε Πακιστανό, τι να κάτσει να κάνει ο άνθρωπος; Έχουνε δει πολλούς Πακιστανούς με 28 εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη; Αυτοί όμως εισπράττουν τιμολόγια διαφημιστικά του ΣΚΑΙ από τον Παναθηναϊκό , ζούνε από τον Παναθηναϊκό, υπάλληλοι του ΣΚΑΙ πληρώνονται από τον ΠΑΟ. Ο Παναγόπουλος για παράδειγμα είναι του ΣΚΑΙ υπάλληλος και πληρώνεται από τον Παναθηναϊκό».

Κι ακόμη: «Εγώ μπορεί να φαίνομαι ελέφαντας λόγω κιλών, αλλά δεν πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι στην πραγματικότητα! Δεν έχω κανέναν ανάγκη, αυτοί είναι 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό και κατάφεραν να τον διαλύσουν. Μου μιλάει κόσμος κάθε μέρα, μου στέλνουν μηνύματα στο facebook, μου τα δείχνει η κόρη μου, αλλά εγώ θα προτιμούσα να μην μιλούσε κανένας και να ήμασταν καλά στην ομάδα του Παναθηναϊκού».

Για το γεγονός ότι έφυγαν πρωτοκλασάτοι παίκτες και αρχίζουν και μοιάζουν στην κατάσταση της περσινής ΑΕΚ: «Είναι ένα σχέδιο που βολεύει αρκετούς. Αν και στην ΑΕΚ όλα ήταν στημένα, για να εμφανιστούν αυτοί οι παλιοί ήρωες και να την σώσουν, αλλά ήταν και τυχεροί γιατί σβήστηκαν όλα τα χρέη, στον ΠΑΟ δεν θα γίνει αυτό τα χρέη θα τους μείνουν στην πλάτη. Τα χρέη είναι κοντά στα 50 εκ. ευρώ υπολογίζω, αυτοί λένε 22 εκ, την άλλη φορά ξεχάστηκε ο Αλαφούζος σε μια γενική συνέλευση και είπε 47 εκ, μπερδεύονται και καμιά φορά, καλό είναι αυτό για να φαίνεται η αλήθεια».

Για το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα: «Θα δώσουμε εισιτήρια κανονικά, ότι ζητούν οι άνθρωποι του Ηρακλή εγώ θα τους δώσω, τώρα για την αστυνομία δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα έρθουν με καραμπίνες, το παιχνίδι θα έρθουν να δουν».

Για τον Άρη: «Ο φίλος μου ο Ηλιάδης προσπαθεί αλλά τα βλέπω μαύρα τα μαντάτα, αγωνιστικά μιλάω. Θα παλέψει για σωτηρία ο Άρης».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να πάρει και κανέναν τερματοφύλακα…»

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έκανε πολλές μεταγραφές και αν τα καταφέρει και οικονομικά θα είναι μαζί μας στο πλέι οφ της ανόδου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ