2013-09-13 21:25:04
Φωτογραφία για 7ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης ΗΡΑΚΛΗΣ
Η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Ορεινού Μαραθωνίου Οίτης «Ηρακλής» είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 350 και για τους τρεις αγώνες (200 για το Μαραθώνιο).

Προκειμένου να επικυρωθεί η εγγραφή του κάθε αθλητή πρέπει να κατατεθεί και το αντίστοιχο ποσό στην τράπεζα. Λεπτομέρειες (αριθμός λογαριασμού και ΙΒΑΝ) αναφέρονται στους «Κανονισμούς» του αγώνα. Επειδή υπάρχουν αθλητές που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία (κατάθεση στην τράπεζα) θα δοθεί μία μικρή παράταση μέχρι και την Δευτέρα 16/09. Η ημερομηνία αυτή θα είναι οριστική και καταληκτική. Φυσικά και δεν γίνονται εγγραφές την παραμονή του αγώνα στην γραμματεία.

Για την μετακίνηση των αθλητών έχει εξασφαλισθεί έκπτωση 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Παρακαλούνται όσοι αθλητές επιθυμούν να μετακινηθούν με αυτό τον τρόπο να ενημερώσουν την διοργάνωση με ένα email στο [email protected] Έπειτα θα τους αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα με όλα τα δρομολόγια και λοιπές πληροφορίες.

Για τους αθλητές από την Λαμία θυμίζουμε ότι μπορούν να κάνουν εγγραφή και πληρωμή (θα λάβουν απόδειξη πληρωμής) στο κατάστημα «Seven» στην οδό Κολοκοτρώνη μέχρι την Δευτέρα 16/09.

Τέλος θυμίζουμε ότι το Σάββατο 21/09 στην Υπάτη συνδιοργανώνουμε με το www.advendure.com ένα όμορφο αθλητικό πάρτυ για τους αθλητές. Στο Γυμνάσιο της Υπάτης θα υπάρχουν μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και άφθονη μπύρα. Μια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παράταση για το Ε9
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παράταση για το Ε9
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ