2013-09-16 01:19:05
Φωτογραφία για FEED - Freedom Expression Expanding Dubium [Video]
Από το Γραφείο Τύπου

Το Feed είναι μια σύνθεση. Μια σύνθεση ανθρώπων και ιδεών.

Ξεκίνησε σε ένα καφέ της Θεσσαλονίκης, τον Φεβρουάριο του 2013, μέσα από συζητήσεις και ιδέες για δράσεις, νέων του Dubium. Οι ιδέες - ακόμα και οι πιο τρελές- έγιναν πράξη. Από τότε το FEED αποτελεί το σκέλος των δράσεών του Dubium. Στόχος του η ελευθερία στην νεανική έκφραση και η επανακατάληψη των δημοσίων χώρων.

Το concept είναι απλό. Μαζευόμαστε σε διάφορα σημεία της πόλης, συζητάμε και πετάμε τις πιο τρελές ιδέες μας. Έπειτα προσπαθούμε από κοινού να τις κάνουμε πράξη με στόχο να δείξουμε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, αρκεί να κυνηγάς τους στόχους σου.

Σπάμε φραγμούς και συντηρητικές λογικές, ξεπερνάμε τα εμπόδια στη σκέψη και την έκφραση, διεκδικούμε τη φωνή και τους δημόσιους μας χώρους. Τους χώρους που όλοι περπατάμε, όπου όλοι συναντιόμαστε.

Πέντε μήνες, πενήντα άνθρωποι, μια προσπάθεια. Ο πρώτος κύκλος δράσεων του feed έκλεισε. Και αυτό είναι το trailer ενός ντοκιμαντέρ που έρχεται για να δείξει στον κόσμο πως υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να δράσεις, να διεκδικήσεις και να δημιουργήσεις.

Feed your Mind

Join The Project
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ