2012-04-10 00:18:42
Φωτογραφία για ΒΑΛΒΕΡΔΕ... Ο Κος 71,77% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
Από όλους τους προπονητές που έχουν κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού τα τελευταία 16 χρόνια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στην τριετία που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων, έχει να επιδείξει τον καλύτερο συντελεστή συγκομιδής βαθμών, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", αφήνοντας πίσω του τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Κυβέρνηση ... αυτοδυναμίας βγάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τις εκπληκτικές του επιδόσεις στον πάγκο του Θρύλου.

Η εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή μπορεί να «χάλασε» κάπως τις εντυπώσεις της εντυπωσιακής φετινής πορείας του Ολυμπιακού προς τον 39ο τίτλο του, ωστόσο αποτέλεσε την τρίτη μόλις φετινή ήττα των πρωταθλητών Ελλάδας και «παρθενική» στο πρωτάθλημα στον «Ναό» Ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος στην αναμέτρηση με τους Φαίακες συμπλήρωσε 124 παιχνίδια στον πάγκο του Θρύλου έχει να επιδείξει τον εντυπωσιακό απολογισμό 89 νικών σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League και Εuropa League.


Mε άλλα λόγια ο Βάσκος προπονητής έχει να επιδείξει το καλύτερο ποσοστό αποτελεσματικότητας, που φτάνει το εντυπωσιακό 71,77 % , το οποίο ειναι υψηλότερο από οποιονδήποτε άλλο τεχνικό, που έχει καθίσει στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια!

Ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου στο σύνολο ξεπέρασε ακόμη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος από την πλευρά του φτάνει το 65% (με επίδοση 134 νικών σε 207 παιχνίδια) τα τεσσερισήμιση χρόνια - σπαστά σε δύο θητείες - που κάθισε στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου!

Ακολουθούν κατά πόδας οι Τάκης Λεμονής με 94 νίκες σε 141 παιχνίδια και Όλεγκ Μπλαχίν με απολογισμό 77νικών επί συνόλου 126 αγώνων.

Παράλληλα, ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τον Θρύλο σε τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων τα ισάριθμα χρόνια που ηγείται των τυχών της πειραϊκής ομάδας, μετράει στο ... «παλμαρέ» του 67 νίκες σε σύνολο 88 αγώνων πρωταθλήματος, φτάνοντας το 76, 13%

Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο στο πρωτάθλημα προηγείται ελαφρά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει να επιδείξει συνολικά 107 νίκες στα 138 παιχνίδια που ηγήθηκε των τυχών του Θρύλου. Ποσοστό της τάξης του 77, 53%

Έχει το 88,88% στο πρωτάθλημα εντός!

Ο τομέας, στον οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει την διαφορά από οποιονδήποτε άλλο προπονητή του Ολυμπιακού αφορά τις επιδόσεις των «ερυθρόλευκων» στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Βάσκος έχει πανηγυρίσει 40 νίκες σε σύνολο 45 αγώνων, ποσοστό που αγγίζει το αστρονομικό 88,88%.

Οι εξαιρέσεις που ... επιβεβαιώνουν το εκπληκτικό επίτευγμα του Βαλβέρδε αποτελούν η εντός έδρας ήττα από την Λάρισα στις 12 Απριλίου του 2009 (0-1), το 0-0 με τον Παναθηναϊκό την 1η Μαρτίου του 2009 και τα τρία φετινά στραβοπατήματα κόντρα σε ΟΦΗ (2-2) στις 29 Οκτωβρίου του 211, το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναικό στις 19 Νοεμβρίου του 2011 και η χθεσινή ήττα από τους Φαίακες (0-1). olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aσφάλεια στο cloud με τo Symantec O3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aσφάλεια στο cloud με τo Symantec O3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ