2012-04-10 00:58:51
Φωτογραφία για ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Σε ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα κάποια ομάδα ξεχωρίζει από τις άλλες και είναι αυτή που κατακτάει τον τίτλο. Μέσα σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν οι νίκες, οι ισοπαλίες, αλλά και οι ήττες Χθες λοιπόν γίναμε μάρτυρες ενός αγώνα που μας ξενέρωσε σαν οπαδούς και φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ.

Και δεν θα σταθώ στην ήττα γιατί και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά θα σταθώ στην προκλητική αδιαφορία ορισμένων παιχτών μας. Μπορεί ορισμένοι να μην συμφωνούν μαζί μου γιατί άλλα έχουμε δει απο τον Θρύλο μας και ξαφνικά βλέπουμε άλλα.

Αυτή η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, είναι φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου και έκανε και μια σχετικά καλή πορεία στην Ευρώπη κατά προσωπική μου άποψη και όλα αυτά τα αναγνωρίζω και είμαι φυσικά και πολύ χαρούμενος. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω και να μην καυτηριάσω την χτεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού μας.

Η αδιαφορία πρέπει να είναι μια άγνωστη λέξη για την ομάδα μας και καλά θα κάνει ο πρόεδρος να τους τρίξει τα δόντια..
. ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 30 βαθμους μπροστά! Δεν μπορείτε ορισμένοι παίχτες να αδιαφορείτε για αυτόν τον υπέροχο κόσμο που περίμενε για ένα γύρο θριάμβου, να χειροκροτήσει και να φωνάξει... ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟ.... δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του για την κατάκτηση του τίτλου...

Δεν αρμόζει στους οπαδούς του Θρύλου να φεύγουν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι... και να ακούς από όλους "όρε πούστη ..ξενέρα....".

Και το σημαντικότερο να δίνεις τροφή στους αλλόθρησκους να λένε τα δικά τους....

Μόνο και μόνο για να κρύψουν την γύμνια τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί... που στο κάτω κάτω τους γράφουμε κανονικά, αλλά είναι και ορισμένο απο μας -οι πατατάκηδες που λέω εγώ -οι προπονητές του καναπέ, που βγαίνουν σε κάθε εκπομπή σε κάθε λινκ.... κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αρχίζουν την κακοπροαίρετη (για μένα) κριτική εναντίον του προπονητή και παιχτών.

Αυτοί ρε άχρηστοι είναι ο προπονητής και οι παίχτες που έφεραν διπλά εκτός έδρας στην Ευρώπη, αυτοί που όταν έριξες την 7άρα στον Αστέρα τους επευφημούσες και τους ευχαριστούσες για το θέαμα που σου προσφέρουν ...και τωρα με την πρώτη ανάποδη βγαίνετε και λέτε τα χιλια μύρια.....

Καλά θα κάνετε να μην μπαίνετε ορισμένοι σε αυτήν την διαδικασία, γιατί μόνο κακό κάνουμε στην ομάδα. Δεν λέω να μην κάνουμε κρητική .. αλίμονο.... αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. γιατί σε κάθε αποτυχία ή σε κάθε κακό αποτέλεσμα αυτό συμβαίνει.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω μόνο αυτο:

ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΡΙΞΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.........
gaskart olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ