2013-09-24 22:03:21
Φωτογραφία για ΒΕΝΓΚΕΡ : ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η φετινή διοργάνωση της UEFA για τους Νέους, το Youth League, είναι αρκετά σημαντική κίνηση αφού όλοι συμφωνούν στο γεγονός ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ όλες τις ακαδημίες των ομάδων που συμμετέχουν ώστε να βελτιωθούν οι πιτσιρικάδες που αγωνίζονται.

Για τη διοργάνωση αυτή δηλώσεις έκαναν οι προπονητές των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι Αρσέν Βενγκέρ και Μανουέλ Πελεγκρίνι αντίστοιχα!

Μάλιστα ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» είχε μιλήσει και πέρυσι για την αντίστοιχη διοργάνωση του NextGen Series, όπου επίσης συμμετείχε η Άρσεναλ και είχε τονίσει και τότε τη σημασία της δημιουργίας μίας τέτοιας διοργάνωσης! Τώρα για την κίνηση της UEFA σχολίασε ο έμπειρος προπονητής:

«Πιστεύω ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα μιλάμε για τη διοργάνωση αυτή και θα λέμε ότι την φετινή σεζόν ξεκίνησε κάτι σπουδαίο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, τόνισε για την ευρωπαϊκή διοργάνωση των Νέων:

«Είναι πολύ σημαντική διοργάνωση για την εξέλιξη των παιδιών αυτών. Γιατί θα αγωνίζονται στις ίδιες συνθήκες με τις πρώτες ομάδες και έτσι θα μπορέσουν να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο επίπεδο των επαγγελματικών ομάδων. Είναι πάρα πολύ καλό που έχει ξεκινήσει αυτή η διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αποστολή για τον Φωκικό...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αποστολή για τον Φωκικό...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ