2013-09-25 00:35:09
Φωτογραφία για Κακουργιοδικείο Πρέβεζας: Φυλάκιση 921 χρόνια συνολικά επέβαλε στους πέντε Γεωργιανούς για τη δολοφονία της Καίτης Δούβλη στα Γιάννενα
Δεν ήταν μόνο η δίκη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας από την Παρασκευή που ξεκίνησε αλλά και οι βαριές ποινές που επέβαλε το βράδυ της Τρίτης το Μικτό Ορκωτό στους πέντε Γεωργιανούς κατηγορούμενους.

Στους πέντε κατηγορούμενους δύο γυναίκες και τρεις άντρες το δικαστήριο επέβαλε συνολικά 921 χρόνια φυλάκιση για την άγρια δολοφονία της Καίτης Δούβλη που έγινε τον Μάιο του 2012 στο σπίτι της στα Γιάννενα.

Οι τέσσερις από τους Γεωργιανούς, τρεις άντρες και μια γυναίκα, θεωρήθηκε ότι είχαν άμεση συμμετοχή και ήταν οι ηθικοί αυτουργοί στην ανθρωποκτονία και τη ληστεία που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα και τους επιβλήθηκε η ποινή των δις ισοβίων.

Η μία γυναίκα τιμωρήθηκε σε ισόβια και κάθειρξη συν 13 ακόμη χρόνια για τα αδικήματα της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία και ως συναυτουργός στη ληστεία η οποία έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα και η απόφαση του δικαστηρίου έγινε γνωστή λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

Περίπου ίδιες ποινές είχε προτείνει νωρίτερα και ο Εισαγγελέας έδρας.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καίτης Δούβλη η οποία έζησε ξανά το φρικτό έγκλημα είναι ικανοποιημένη από την απόφαση της Δικαιοσύνης όμως αυτή δεν μετριάζει τον πόνο από το χαμό της 67χρονης.

pamepreveza.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ