2012-04-10 06:17:06
Φωτογραφία για Το συγκρότημα που κατάφερε, όσα δεν κατάφεραν οι πολιτικοί μας στο εξωτερικό, απόψε στον Βόλο
ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που έκανε υπερήφανη την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου, συνεχίζει την ευρωπαϊκή του περιοδεία, κάνοντας στάση σήμερα στον Βόλο .

Πρόκειται για τους Αθηναίους metallers SepticFlesh, οι οποίοι, από το 1990, μετρώντας 8 συνολικά full length albums, singles, συμμετοχές σε συλλογές, αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις σε όλες τις Ηπείρους και 2 αριστουργήματα, που ηχογράφησαν με την Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας, συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, για την προώθηση του τελευταίου τους δίσκου "The Great Mass", κάνοντας στάση σήμερα στον Βόλο.

Συμμετέχοντας στο 2ο μέρος του μεγαλύτερου φεστιβάλ της ελληνικής περιφέρειας, στο Golden R. Festival partII, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Μ. Τρίτη 10 Απριλίου, στον Βόλο και στο VOX Music Stage, οι SepticFlesh, θα συναντήσουν το πιστό τους κοινό, παρέα με ένα εξαιρετικό support σχήμα, το οποίο θα απαρτίζουν 5 συγκροτήματα, δύο εκ των οποίων τοπικά.


2002 - 2012: Golden R. Festival ...10 years after!

Golden R. Festival 2012 part II

Ημερομηνία: 10.04.2012

Χώρος διεξαγωγής: Vox Music Stage

Ώρα έναρξης: 19.00

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

SepticFlesh (Αθήνα)

Sorrowful Angels (Αθήνα)

Dimlight (Αθήνα)

Against The Society (Βόλος)

Meden Agan (Αθήνα)

Stories To Tell (Βόλος)

Να υπενθυμίσουμε ότι, οι SepticFlesh, ήταν να εμφανιστούν στον Βόλο την Κυριακή των Αποκριών 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού Golden R. Festival, γεγονός όμως που στάθηκε αδύνατο λόγω ασθένειας του drummer του συγκροτήματος, Foti Benardo και σχετικής ιατρικής εντολής.

Το συγκροτήμα είχε ζητήσει συγνώμη εκείνες τις ημέρες, από τους εκατοντάδες φίλους του και είχε δεσμευτεί ως εξής:

"Μπορεί να ακυρώνουμε την εμφάνισή μας στο Golden R. Festival, στο οποίο, λόγω και του εορταστικού του χαρακτήρα, μιας και κλείνει 10 ολόκληρα χρόνια ζωής και συνάμα προσφοράς στην ελληνική metal σκηνή, θέλαμε όσο τίποτα να συμμετάσχουμε, ωστόσο την ζωντανή μας εμφάνισή στον Βόλο δεν την ακυρώνουμε, την αναβάλλουμε.

Θα τα πούμε από κοντά και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα, στο Vox Music Stage".

Μια υπόσχεση που τελικώς απόψε το βράδυ θα πάρει σάρκα και οστά.
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ