2013-09-25 20:10:03
Φωτογραφία για Εντυπωσιακή «ρόδα παρατήρησης» ετοιμάζεται στην Ιαπωνία!
Με άκρως εντυπωσιακό και φουτουριστικό design μια ρόδα παρατήρησης προετοιμάζεται να κατασκευαστεί στην Ιαπωνία, στο Τόκιο συγκεκριμένα, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να θαυμάσουν από ψηλά τον ορίζοντα της πόλης αλλά και να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία κάνοντας κύκλους στο κενό!

Η περίφημη Nippon Moon θα συναγωνίζεται επάξια το London Eye στη βρετανική πρωτεύουσα και θα ξεπερνά σε φαντασία σχεδιασμού ακόμα και τις κινηματογραφικές δημιουργίες. Στην ουσία πρόκειται για έναν γιγαντιαίο τροχό με 32 κάψουλες, οι οποίες μάλιστα για πρώτη φορά θα είναι διώροφες! Τι σημαίνει αυτό;

Ο επισκέπτης θα μπορεί να ανέβει από το ένα επίπεδο στο άλλο της κάψουλας και να παρατηρήσει τον περιβάλλοντα χώρο από διαφορετική οπτική γωνία, ενώ κάθε όροφος θα είναι θεματικός και θα παρουσιάζει κάθε φορά και ένα διαφορετικό concept στον κόσμο από την Τέχνη, την τεχνολογία, τον κινηματογράφο κ.ο.κ. Ο τροχός αναμένεται να κατασκευαστεί στα περίχωρα του Τόκιο, με τη συνεργασία διάφορων αρχιτεκτόνων και να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ