2013-09-25 23:42:40
Φωτογραφία για Spotify: Ένα τέχνασμα για την καλύτερη εφαρμογή μουσικής  Appstore free
Τώρα το "Spotify" είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα και μπορείτε να έχετε όλη την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και offline Το Spotify διατίθεται σε τρις εκδόσεις και για όλες τις συσκευές ακόμη και τον υπολογιστή σας ακούγοντας την μουσική των φίλων σας η δημοσιεύοντας την δικά σας και πολλά ακόμη

Η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια στον υπολογιστή σας με διαφημίσεις. Η πρόσβαση είναι απεριόριστη για έξι μήνες από την εγγραφή στην υπηρεσία. Με την παρέλευση της περιόδου των έξι μηνών, θα υπόκεισθε σε χρονικό περιορισμό 2.5 ώρες την βδομάδα,Η unlimited έκδοση απομακρύνει τις διαφημίσεις και τους χρονικούς περιορισμούς με 3.49€ το μήνα,Η premium έκδοση επιτρέπει την αναπαραγωγή και σε iOS, Android και Windows Phone 8 με 6.99€ το μήνα και σας δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης playlists για offline αναπαραγωγή. Συγκεκριμένα, μπορείτε να συγχρονίσετε 3.333 τραγούδια σε κάθε συσκευή.To Spotify χρησιμοποιεί 3 ρυθμίσεις ποιότητας για το streaming σε μορφή Ogg Vorbis:


~96 kbps Κανονική ποιότητα σε φορητές συσκευές.~160 kbps Στο desktop και web.Υψηλή ποιότητα σε φορητές συσκευές.~320 kbps (μόνο στο Premium) Υψηλή ποιότητα στο desktop.Πολύ υψηλή ποιότητα σε φορητές συσκευές. 

 Η εφαρμογή για το ios όμως έχει και ένα μικρό ελάττωμα αφού χρησιμοποιεί το ημερολόγιο του ios για να μετρά αντίστροφα όταν έχετε την δωρεάν έκδοση.

Έτσι αν γυρίσετε το ημερολόγιο σας πίσω θα δείτε πως έχετε ακόμη καιρό μέχρι να λήξει οπότε αποφεύγετε οποιαδήποτε δέσμευση και στην δωρεάν έκδοση
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ