2012-04-10 08:09:12
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρει Εθνικό σύμβολο - κοματοεκλογικοπολιτικό σύμβολο - Υποσυνείδητο
Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο θέματα, το πρώτο έχει μορφή καταγγελίας ενώ το δεύτερο αφορά κάτι... που λένε… "πολλοί το είδαν και κανένας δεν το κατάλαβε".

Αρχικά σαν Έλληνας πολίτης δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί την Γαλανόλευκη σημαία μου σε πολιτικές συγκεντρώσεις που απαρτίζονται από προδότες. Τι χάλι είναι αυτό; Όπου ομιλία της Ν.Δ. τρέχουν τα γίδια με το Εθνικό μας σύμβολο. Όχι ρε παλικάρια... αφού γουστάρετε να πάτε,αλλά να κρατάτε την σημαία του κομματίδιού σας, το δαδί που τρεμοσβήνει. Θα παρακαλούσα κάποιος να μεριμνήσει επι του θέματος και να απαγορευτεί αυτό το τραγικό θέαμα. Όσους τρέχουν με την Ελληνική σημαία σε κάθε προδότη τρελαντώνη να ξέρουν ότι θα ήταν πιό πρέπων να κουνάνε τα βρακιά τους αντί της γαλανόλευκης.

Έπειτα... έχω την εντύπωση (και θα ήθελα την άποψή σας σε αυτό) ότι προσπαθούν να μας πλανέψουν με διάφορους τρόπους... ο αντωνάκης πήρε φόρα προχθές στην ομιλία του, αλλά αυτό που μου τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν η ατάκα στο background... " Η Ελλάδα θα τα καταφέρει..."


Αναρωτιέστε τί ήταν αυτό που πρόσεξα? Γιατί σε μια μικρή φράση δυο λέξεων λοιπόν να υπάρχουν δυο διαφορετικές γραμματοσειρές; Η πρώτη λέξη με μεγαλύτερη γραμματοσειρά (Η Ελλάδα) ίσως θέλει να δώσει έμφαση στον πατριοτισμό να πώ; και με μικρότερη γραμματοσειρά η δεύτερη (θα τα καταφέρει...)

δηλαδή... ίσως και να ΜΗΝ τα καταφέρει; και οι τρείς τελείες στο τέλος, δεν θα έλεγα ότι δηλώνουν και σιγουριά.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε... τα συμπεράσματα δικά σας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλοι μέσα για Ηλυσιακό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλοι μέσα για Ηλυσιακό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ