2013-09-30 08:14:31
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Η συσπείρωση και η αποφασιστικότητα είναι αυτό που επικρατεί στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού, που είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για τη νίκη στον αγώνα με την Άντερλεχτ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάθος και πίστη για το αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες. Αναγνώριζαν ακόμα και στις μεταξύ τους συζητήσεις το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Άντερλεχτ και πως μετά το 1-4 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν χρειάζεται μία νέα και ουσιαστική αρχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη είναι μονόδρομος και ήδη άπαντες έχουν επικεντρωθεί μόνο σε αυτόν τον αγώνα. Κατά τα άλλα ο Μίτσελ είχε να κρατήσει αρκετά θετικά από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο κυρίως ως προς την ατομική απόδοση παικτών, όπως οι Ολαϊτάν, Βάις και Σαβιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός φρόντισε να μοιράσει συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη και να στρέψει την προσοχή των παικτών του στο επόμενο ματς με την Άντερλεχτ. Εξάλλου ήδη το προπονητικό επιτελείο έχει προμηθευτεί και επεξεργάζεται υλικό από τους Βέλγους ενώ μερίμνησε ώστε να έχει πλήρη εικόνα και από το παιχνίδι με την Λιρς.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα είναι ακόμα νωρίς για τις τελικές δοκιμές. Ο Μίτσελ θα πάρει τις αποφάσεις του κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη, όταν και θα οριστικοποιήσει το πλάνο του για την Άντερλεχτ αλλά και τις εντολές που θα δώσει για το πως θα λειτουργήσουν οι ερυθρόλευκοι στο γήπεδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ