2013-09-30 21:21:22
Φωτογραφία για Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες! επαναλαμβάνει η Ζαρούλια
Μάνα και κόρη πέρασαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας την πόρτα της ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για την βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια και σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου και την κόρη τους Ουρανία, οι οποίες βρίσκονταιστο κτίριο της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αθηνών και συγκεκριμένα στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής!

Είναι η πρώτη φορά που τους επιτράπηκε η είσοδος εκεί, καθώς οι δυο κυρίες προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον κ.Μιχαλολιάκο και το Σάββατο, αλλά τότε βρήκαν «ΚΛΕΙΣΤΕΣ» τις πόρτες.

Τόσο η κα Ζαρούλια, όσο και η 25χρονη κόρη της κρατούσαν στα χέρια τους σακούλες με προσωπικά αντικείμενα του Νίκου Μιχαλολιάκου Μπορεί η κα Ζαρούλια να έφτυσε και να πέταξε καφέδες στον δημοσιογράφο του STAR Βαγγέλη Γκούμα, ωστόσο απέναντι στον άντρα της και αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος στάζει μέλι, ακόμη και όταν αυτός είναι με χειροπέδες επειδή κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πολλά άλλα «Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες!» ήταν τα τελευταία λόγια της Ζαρούλια στον Μιχαλολιάκο έξω από την Ευελπίδων πριν από την σημερινή της συνάντηση.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ