2013-10-01 07:54:18
Φωτογραφία για Προσάραξη σκαφών σε Νάξο και Σκόπελο
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για περιστατικό προσάραξης του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΠΑΡΙΣ» Ν.Π. 10045 σε βράχια στη... θαλάσσια περιοχή του στενού Πάρου-Νάξου και συγκεκριμένα στις βραχονησίδες «ΑΜΑΡΙΔΕΣ», με δέκα (10) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Άμεσα απέπλευσαν στο σημείο προς παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα Τ/Χ «ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ» Τ.Ν. 99 και Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι πέντε (05) από τους επιβαίνοντες επιβιβάστηκαν στο «ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ» ενώ οι τρεις (03) στο παραπλέον Ι/Φ «EPKRASIA» Ν.Π. 9285.

Το «ΠΑΡΙΣ» με τους δύο (02) επιβαίνοντες κατέπλευσε στη μαρίνα Νάξου με ίδια μέσα συνοδευόμενο από το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ»

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου.


Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ «ΙΡΙΣ» Ν.Π. 7089 σε βραχώδη ακτή της νήσου «ΣΚΤΖΟΥΡΑ» Σποράδων, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στη περιοχή κατέπλευσε προς παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσε ότι οι τρεις (03) αλλοδαποί επιβαίνοντες είχαν αποβιβαστεί στην ξηρά, καλά στην υγεία τους, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν ασφαλώς στο λιμένα της Σκοπέλου.

Το «ΙΡΙΣ» παραμένει προσαραγμένο στην ανωτέρω περιοχή χωρίς να έχει παρατηρηθεί εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση ενώ από το Υπολιμεναρχείο Σκοπέλου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ