2013-10-01 21:55:13
Φωτογραφία για Σοκ στην εθνική βόλεϊ από τον τραυματισμό της Στράντζαλη
Λίγο πριν ολοκληρωθεί  η τελευταία προπόνηση της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών ενόψει της πρεμιέρας του προκριματικού ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος την Τετάρτη,  η Ολγα Στράντζαλη υπέστη διάστρεμμα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη διοργάνωση.   

Η ακραία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε προσπάθεια της για μπλοκ πάτησε το πόδι της Παναγιώτας Διώτη και βρέθηκε σφαδάζοντας στο έδαφος.

Η Στράντζαλη διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης Ραανανά, υποβλήθηκε σε  εξετάσεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

«Ήταν ένα σοκ για όλη την ομάδα, αφού συνέβη σε μια ανύποπτη φάση και ενώ πλησιάζαμε προς το τέλος της προπόνησης. Είναι μεγάλη ατυχία και ελπίζω η Όλγα να γίνει γρήγορα καλά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην Ουγγαρία, πρώτη αντίπαλο της ελληνικής ομάδας, την Τετάρτη.  

«Από τις πληροφορίες που έχουμε θα έρθει με πλήρης ομάδα. Σχεδόν όλες οι αθλήτριες της παίζουν στο εξωτερικό, αρκετές είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι είναι και το φαβορί για την πρώτη θέση. Οτιδήποτε κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι θα είναι σημαντικό για εμάς, αλλά δεν τελειώνει τίποτα στο πρώτο ματς. Πέρα από την Ουγγαρία, υπάρχει το Ισραήλ κι η Ελβετία και γενικά ο όμιλος έχει αρκετά καλές ομάδες, όμως κι εμείς έχουμε τις δικές μας φιλοδοξίες», είπε ο Καλμαζίδης. 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ