2013-10-01 23:26:04
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Επιστολή Ομπάμα στους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έστειλε μια δισέλιδη επιστολή στους υπαλλήλους της αμερικανικής κυβέρνησης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τις υπηρεσίες τους και αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να εργαστεί για να επανέλθουν σε πλήρη λειτουργία όλες οι υπηρεσίες της κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό μετά τη μερική αναστολή που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα.

"Τίποτα από αυτά δεν είναι δίκαιο για εσάς", αναφέρει στην επιστολή του. "Και εφόσον συνεχιστεί, θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο να συνεχίσουμε να προσελκύουμε στις δημόσιες υπηρεσίες μας το είδος των Αμερικανών με το κίνητρο, ιδεαλισμό και πατριωτισμό που αξίζουν οι πολίτες μας και απαιτεί το σύστημα της αυτοδιοίκησης μας".

Στην επιστολή του ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει την έκκληση του προς τους Ρεπουμπλικάνους της Βουλής να εγκρίνουν ένα βραχυπρόθεσμα ψήφισμα για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης.

"Η διακοπή λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί", υπογραμμίζει ο Μπαράκ Ομπάμα στην επιστολή του.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα εκφωνήσει ένα διάγγελμα από το Λευκό Οίκο στις 12:25, λίγες ώρες μετά την αποτυχία του Κογκρέσου να καταλήξει σε συμφωνία για τη χρηματοδότηση της αμερικανικής κυβέρνησης.
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ