2013-10-02 13:24:05
Φωτογραφία για ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ... Green Peace!
Δώδεκα οπαδοί τραυματίστηκαν σε επεισόδια που έγιναν πριν το Βασιλεία-Σάλκε. Σε 27 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, ανάμεσά τους και 17 ακτιβιστές της Green Peace.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή αναμέτρηση της Βασιλείας με τη Σάλκε (0-1). Πριν το ματς υπήρξαν συμπλοκές οπαδών των δύο ομάδων, όταν 700 Γερμανοί πήγαν οδικώς από κεντρική πλατεία προς το γήπεδο και συναντήθηκαν στο δρόμο με οπαδούς των γηπεδούχων.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων και να πυροβολήσει με λαστιχένιες σφαίρες για να αποκαταστήσει την τάξη. Όπως ανακοινώθηκε, 12 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων τρία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έγιναν 27 συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και 17 μέλη της Green Peace που διέκοψαν προσωρινά το χθεσινό ματς όταν μπήκαν… ουρανοκατέβατα στο γήπεδο για να διαδηλώσουν.

Συγκεκριμένα κι ενώ ο αγώνας της Βασιλείας με τη Σάλκε για το Champions League (0-1) βρισκόταν στα πρώτα λεπτά, άρχισαν να έρχονται ουρανοκατέβατοι κάποιοι άνθρωποι ξεδιπλώνοντας ένα τεράστιο πανό.

Επρόκειτο για μέλη της Green Peace, που διαμαρτύρονταν για τις δραστηριότητες της Gazprom, χορηγού εταιρείας της γερμανικής ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ