2013-10-03 10:18:19
Φωτογραφία για Η Seat πέτυχε αύξηση των πωλήσεων κατά 11,4% χάρη στο νέο LEON
Η συνταγή της επιτυχίας

Το νέο μικρομεσαίο μοντέο της ισπανικής φίρμας διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες, εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας, μοντέρνα συστήματα ψυχαγωγίας (infotainment) με κορυφαία συνδεσιμότητα, και όλα αυτά συνδυάζονται παραδοσιακά με εξαιρετική οδηγική απόλαυση και με τιμή κτήσης που ξεκινά εκεί κοντά στα 13.000€ για την βασική  - αλλά πλήρως εξοπλισμένη - έκδοση με τον 1.200άρη turbo κινητήρα. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας για το ισπανικό μοντέλο.

Αριθμοί...

Το νέο LEON παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της SEAT και αποτελεί τον δεύτερο πυλώνα της μάρκας, μετά το IBIZA. Μέχρι στιγμής φέτος, η SEAT έχει παραδώσει περισσότερα από 60.000 νέα LEON σε όλο τον κόσμο, πετυχαίνοντας αύξηση πωλήσεων του μοντέλου κατά 40% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012. Το LEON έχει επίσης σημειώσει μία αξιοσημείωτη επιτυχία, κατακτώντας την κορυφή σε 35 από τις 55 συγκριτικές δοκιμές στις οποίες έχει συμμετάσχει, οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί από τα πιο σημαντικά έντυπα του ειδικού τύπου στις κύριες Ευρωπαϊκές αγορές από την αρχή του λανσαρίσματος του.


Η επιτυχία του LEON αύξησε τις πωλήσεις της SEAT το 2013. Στο διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου, η ισπανική μάρκα παρέδωσε 234.200 οχήματα παγκοσμίως, 11,4% περισσότερα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Παρά την γενικότερη πτώση των πωλήσεων στην Ευρώπη, η SEAT ξέφυγε από την τάση της αγοράς και αποτελεί πια μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες.

Το νέο Leon ST...

Το τρίτο μέλος της οικογένειας LEON συνδυάζει την δυναμική και νεανική σχεδίαση καθώς και τα σπόρ χαρακτηριστικά με την εξαιρετική ευελιξία. Το LEON ST έχει 4.535mm μήκος και χωρητικότητα χώρου φόρτωσης 587 λίτρα, η οποία μπορεί να αυξηθεί στα 1.470 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Με την άφιξη του νέου LEON ST, η γκάμα LEON λανσάρει επιπλέον νέα state-of-the-art τεχνολογία, όπως το Adaptive Cruise Control ACC με σύστημα ραντάρ, το Adaptive Chassis Control DCC που αλλάζει τα χαρακτηριστικά της ανάρτησης καθώς και το Progressive Steering που επιτρέπει ακριβέστερο έλεγχο ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ