2013-10-03 19:52:03
Φωτογραφία για Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβασε από το λεωφορείο μαθητές επειδή ήταν υπεράριθμοι
Συνεχίζονται τα προβλήματα με τη μεταφορά μαθητών απομακρυσμένων περιοχών του Νομού Θεσσαλονίκης στα σχολεία τους. Μετά την παύση της μεταφοράς τους από μισθωμένα τουριστικά λεωφορεία οι μαθητές επιλέγουν πλέον να μετακινούνται με λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Χθες το πρωί σημειώθηκε ένα ατυχές περιστατικό το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν δεκάδες μαθητές. Συγκεκριμένα δεκάδες μαθητές του σχολείου του Τριλόφου επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής Σχολαρίου προκειμένου να μεταβούν στο σχολείο τους. Στη διαδρομή ο οδηγός διαπίστωσε ότι ο αριθμό των μαθητών ξεπερνούσε τον επιτρεπόμενο από το νόμο αριθμό επιβατών στο λεωφορείο. Σταμάτησε το όχημα και κατέβασε από αυτό τους υπεράριθμους μαθητές. Το δρομολόγιο συνεχίστηκε όμως αρκετοί μαθητές έφτασαν στο σχολείο με τα πόδια.

«Ο οδηγός δεν είχε άλλη επιλογή. Αν συνέβαινε κάποιο ατύχημα θα πήγαινε στη φυλακή. Δεν ευθύνεται ο ΟΑΣΘ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Εμείς από την πλευρά προσπαθώντας να εξυπηρετήσουμε τους μαθητές συζητήσαμε με τους ίδιους και με τους καθηγητές τους και θα προσθέσουμε δρομολόγια τις ώρες αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι ο στόλος μας είναι περιορισμένος» δήλωσε σχετικά στο thestival.gr o πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ