2013-10-04 18:31:03
Φωτογραφία για Οργή για μέγιστη ασέβεια στη μνήμη της Νταϊάνα [video]
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με το πόστερ της ταινίας για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα που τοποθετήθηκε ακριβώς στην είσοδο του τούνελ όπου έχασε τη ζωή της.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα (princess Diana) απασχολεί ξανά τα ΜΜΕ με αφορμή την ταινία που φέρει το όνομά της και στην ουσία πραγματεύεται τον μοναδικό πραγματικό έρωτα της ζωής της –όπως υποστηρίζει.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η Ναόμι Γουοτς (Naomi Watts) και είναι η μορφή της που δεσπόζει στο τεράστιο πόστερ που τοποθετήθηκε το σαββατοκύριακο στην είσοδο της Ποντ ντε λ' Αλμά (Pont de l'Alma), όπου πριν από 16 χρόνια, η Νταϊάνα, και ο τότε σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγιέντ (Doddi Al Fayed) σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ακριβώς απέναντι από το μνημείο που στήθηκε αργότερα στη μνήμη της.

Φίλοι της πριγκίπισσας χαρακτηρίζουν την απόφαση "ξεδιάντροπη" τονίζοντας ότι προσβάλει τη μνήμη της.


Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος αντέδρασε επίσης, ενώ η γαλλική εταιρεία διανομής υποστηρίζει πως πρόκειται για καθαρή σύμπτωση, αφού σε αυτό το σημείο μπαίνουν πάντα αφίσες για ταινίες που αναμένονται στη χώρα.

Ωστόσο, όπως δημοσίευσε πριν από λίγο ο Guardian, η επίμαχη αφίσα κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων.

Όσο για τον θάνατο της Νταϊάνα; Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μητέρα των πριγκίπων Γουίλιαμ και Χάρι, μαζί με τον εραστή της έχασαν τη ζωή τους ακόμη εξετάζονται με μεγάλη μερίδα σεναρίων να τις θεωρεί "δολοφονία".

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το επίμαχο σημείο μέσα από την κάμερα κάποιου τουρίστα, όπως κυκλοφόρησε στο Youtube πριν κατέβει τελικά, σήμερα και στο δεύτερο το τρέιλερ της ταινίας womenonly.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ