2013-10-04 23:10:08
Φωτογραφία για Αρρωστημένη ζήλια η αιτία της οικογενειακής τραγωδίας στη Λεμεσό
Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από το άγριο φονικό στη Λεμεσό, όπου ένας 32χρονος σκότωσε τη γυναίκα του, τραυμάτισε την κόρη του και αυτοκτόνησε μπροστά στον γιο του, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Το κουβάρι της υπόθεσης έχει αρχίσει να ξετυλίγεται και τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν. Όλα συγκλίνουν στο ότι ο δράστης ζήλευε την εν διαστάσει σύζυγό του με αρρωστημένο τρόπο και πως όταν λογομάχησαν το μυαλό του θόλωσε και έχασε τον έλεγχο.

Η εν διαστάσει σύζυγός του είχε προειδοποιήσει την αστυνομία για τον άγριο και επικίνδυνο χαρακτήρα του 32χρονου. Μάλιστα είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία, ζητώντας επανειλημμένα την προστασία της.

Ένα στοιχείο που σοκάρει είναι το γεγονός πως το φονικό όπλο, στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3, είχε πρόσφατα κατασχεθεί από τον 32χρονο, μετά από καταγγελίες που έκαναν συγγενείς της κοπέλας για το βίαιο χαρακτήρα του. Ωστόσο, στην συνέχεια το όπλο του επιστράφηκε Την ίδια στιγμή η τοπική κοινωνία της Λεμεσσού θρηνεί για τον άδικο χαμό της 27χρονη, αλλά και για τα τρία ορφανά παιδιά που έμειναν πίσω.


Καρέ-καρέ το στυγερό έγκλημα

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας. Ο 32χρονος πατέρας και σύζυγος μετέβη στο πατρικό σπίτι της 27χρονης εν διαστάσει συζύγου του, κρατώντας στο χέρι ένα στρατιωτικό αυτόματο G3. Αρχικά λογομάχησε με τη σύζυγο του και αμέσως μετά άρχισε να τη πυροβολεί στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος της. Στη συνέχεια γύρισε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Μπροστά στο συμβάν ήταν η 10χρονη κόρη τους η οποία τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση. Το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια και του τρίχρονου γιου του ζευγαριού που βγήκε έντρομος στο δρόμο φωνάζοντας «ο μπαμπάς μου σκότωσε τη μαμά μου».

Η μητέρα της 27 χρονης μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς, πήγε στο σπίτι και βρήκε σε λίμνη αίματος το ζευγάρι και τη 10χρονη εγγονή της τραυματισμένη. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 10χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο δεξί της χέρι και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, η κατάσταση της είναι εκτός κινδύνου.

Στο σπίτι μετέβη η αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες και ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία.

Έρευνα διέταξε ο υπουργός Άμυνας

Έρευνα διατάχθηκε στην Εθνική Φρουρά με αφορμή τη χρήση υπηρεσιακού όπλου G3 στο φονικό . Παράλληλα εντός των ημερών συγκαλείται σύσκεψη για το θέμα στο ΓΕΕΦ. Ο υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου, ερωτήθηκε για το συμβάν μετά το πέρας της παρέλασης στη Λευκωσία.

«Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, έχω ζητήσει από ψες από τον αρχηγό της ΕΦ όπως διεξαχθεί έρευνα για να δούμε πώς έγινε το περιστατικό, αλλά πάνω από όλα εκείνο που πρέπει να προσέξουμε- και εντός των ημερών θα υπάρξει μια σύσκεψη στο ΓΕΕΦ- να δούμε ακριβώς προληπτικά πως μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτό το θέμα», ανέφερε.

Ο ΥΠΑΜ χαρακτήρισε το ζήτημα πολύ σοβαρό, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί τα όπλα αυτά να χρησιμοποιούνται για τέτοιες ενέργειες.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ