2013-10-07 08:00:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο έλεος τραπεζών και εισπρακτικών εταιρειών - Διαρρέουν ακόμα και τα απόρρητα τηλέφωνα
Έκπληκτος έμεινε γνωστός Πατρινός όταν το απόρρητο κινητό του τηλέφωνο βρήκε, άγνωστο πώς, τράπεζα στην οποία έχει οφειλές από πιστωτική κάρτα κι έκτοτε τον βομβαρδίζουν καθημερινά.

Οι τράπεζες πλέον μπορούν, όπως όλα δείχνουν να βρίσκουν ακόμα και τα απόρρητα νούμερα.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας άλλαξε τον αριθμό του κινητού του και ζήτησε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να μείνει απόρρητος. Σύμφωνα με τη Γνώμη, η εταιρεία το σεβάστηκε, αλλά γνωστή τράπεζα, η οποία πια δεν έχει υποκατάστημα στην Πάτρα, βρήκε τρόπο και το ανακάλυψε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι οχλήσεις.

Τηλεφωνήματα έγιναν ακόμα και στο πατρικό του σπίτι,. από δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, στο οποίο η τράπεζα διαβίβασε τον απόρρητο τηλεφωνιό αριθμό.

Από την εταιρεία τον διαβεβαίωσαν ότι δεν δόθηκε το νούμερο στην τράπζεζα και πως ακόμα και αν αυτό είχε ζητηθεί δεν γινόταν να δοθεί.

Στα δε επίμονα ερωτήματα του πως η τράπεζα εντόπισε τονα πόρρητο αριθμό, ένας υπάλληλος άφησε να ενοοηθεί ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προστασίας του απορρήτου, λέγοντας ότι βρίσκουν και τα δικά τους τηλέφωνα που είναι απόρρητα με αποτέλεσμα ανταγωνιστικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να τους καλούν για να τους κάνουν προσφορές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ