2013-10-07 10:24:04
Φωτογραφία για Με φόντο τις εξελίξεις με τη ΧΑ αρχίζει τις εργασίες της η Βουλή
Εν μέσω των εξελίξεων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής ξεκινούν σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό, οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο αγιασμός, για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, τον οποίο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σκύρου Σεραφείμ, θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί, με το προεδρείο της Βουλής να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Ήδη, ο πρόεδρος της Βουλής έχει ανακαλέσει όλες τις άδειες των αστυνομικών και έχει επιβάλλει αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με πλήροφορίες, έχουν δοθεί εντολές στους αστυνομικούς να διενεργούν αυστηρούς ελέγχους ιδιαίτερα στα πρόσωπα που έχουν προσκλήσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.Η νέα Σύνοδος της Ολομέλειας της Βουλής, θα είναι η δεύτερη Σύνοδος της 15ης περιόδου της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Τα πρώτα νομοσχέδια που πρόκειται να επεξεργαστεί η Ολομέλεια, αφορούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την αναμόρφωση του Μεταλλευτικού Κώδικα, επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Κώδικα Δημοσίων Εσόδων, την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας κ.ά..
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ