2013-10-07 10:35:58
Φωτογραφία για Δημοτικά Ραδιόφωνα / Λειτουργία με τον νόμο Ρουσόπουλου ( ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια ) ή λουκέτο.
Όσοι Δήμοι θέλουν δημοτικό ραδιόφωνο, ας το λειτουργήσουν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, όπως προβλέπει ο νόμος του Θοδωρή Ρουσόπουλου. 

Διαφορετικά μπαίνει λουκέτο. 

Μέχρι τώρα, οι δήμαρχοι που έχουν δημόσια δηλώσει ότι θα κρατήσουν το δημοτικό ραδιόφωνο είναι ο Γιώργος Καμίνης, Αθηνών, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, Πειραιώς, και Γιάννης Μπουτάρης Θεσσαλονίκης. 

Ο χρόνος περνάει και μαζί του κλείνει και η κλεψύδρα για τα δημοτικά ραδιόφωνα. Η απόφαση της κυβέρνησης να ενταχθούν στη διαδικασία της κινητικότητας και οι εργαζόμενοι στα δημοτικά ραδιόφωνα συνεχίζει να ισχύει.

 Μαζί της ισχύουν και οι προθεσμίες που έχουν θέσει τα συναρμόδια υπουργεία, Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης. Μέχρι τέλος του 2013.

Απλά, ο υπουργός εσωτερικών έχει πει ότι η αξιολόγηση θα γίνει από τις δημοτικές αρχές που έχουν και δημοτικά ραδιόφωνα. Ουδείς όμως έχει καθορίζει και τους κανόνες και τα κριτήρια της όποιας αξιολόγησης υπάρξει. Όταν εκπνεύσει η προθεσμία, οι Δήμοι δεν θα έχουν προβεί σε καμιά αξιολόγηση κι η κυβέρνηση θα βάλει λουκέτο όπως ακριβώς έπραξε και στην ΕΡΤ.

                                                Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ