2013-10-07 15:04:34
Φωτογραφία για Ανατ. Αττική: Δήμαρχος δεν γνώριζε τι... υπέγραφε!
Ως ανέκδοτο κυκλοφορεί πια το φιάσκο που υπέστη δήμαρχος των Μεσογείων και μάλιστα από πολύ στενό του συνεργάτη. 

Ολα ξεκίνησαν όταν ο συνεργάτης και αξιωματούχος στον δήμο, θέλησε να εξυπηρετήσει φίλους του οι οποίοι δαπανούσαν μια ολόκληρη περιουσία για να συντηρούν την επιχείρησή τους. Εκείνο που σκέφτηκαν λοιπόν είναι πως την ίδια επιχείρηση θα μπορούσαν να την λειτουργούν σε άλλο σημείο και μάλιστα χωρίς να πληρώνουν λογαριασμούς. Πως; Πολύ απλά χρησιμοποιώντας δημοτικό χώρο!

Ο αξιωματούχος φίλος τους το σκέφτηκε καλά, βρήκε το χώρο και ετοίμασε παραχωρητήριο από τον δήμο προς τους επαγγελματίες κολλητούς του! Μάλιστα το πήγε και στον δήμαρχο ο οποίος χωρίς να δώσει σημασία το υπέγραψε παραδίδοντας έτσι δημοτική περιουσία σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα και μάλιστα χωρίς ευρώ.

Η δουλειά πάντως χάλασε καθώς ο χώρος είχε ήδη παραχωρηθεί (νόμιμα) σε φορέα ο οποίος μόλις ενημερώθηκε, εισέβαλλε στο δημαρχείο απειλώντας να τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά.

Ο δήμαρχος απολογούμενος τους είπε ότι δεν... είδε τι υπέγραφε και ότι του την έστησε ο συνεργάτης του!

Για την ιστορία πάντως ο συνεργάτης λέγεται πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, απέναντι από τον δήμαρχο ο οποίος φυσικά δεν έχει ακόμα καταλάβει και όλες τις άλλες δουλειές που γίνονταν σε άγνοια(;) του. Φταίει αυτός μετά που είναι τόσο… συγκεντρωτικός;

pallinipress.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ