2013-10-07 15:30:18
Φωτογραφία για Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου με ένα μαχαίρι στην πλάτη
Η Μαντόνα μίλησε στο Harper’s Bazaar για το βιασμό της, όταν ήταν 19 ετών

Με ένα άκρως προσωπικό και εξομολογητικό άρθρο με τίτλο "Αλήθεια ή Θάρρος;", η Μαντόνα φιγουράρει στις σελίδες του τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού Harper’s Bazaar.

Η βασίλισσα της ποπ στο εν λόγω κείμενό της αναφέρεται μεταξύ άλλων και σε ένα περιστατικό που ελάχιστοι γνωρίζουν… Το βιασμό της όταν ήταν 19 ετών και μόλις είχε μετακομίσει στο Μεγάλο Μήλο.

"Η Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτό που νόμιζα ότι θα ήταν. Δεν με καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο με απείλησαν με όπλο. Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου με ένα μαχαίρι στην πλάτη μου και μου έκλεψαν το διαμέρισμα τρεις φορές" γράφει η διάσημη τραγουδίστρια και συνεχίζει:

"Ήμουν, όμως, θαρραλέα και αποφασισμένη να τα καταφέρω. Αλλά ήταν δύσκολα και ήμουν μόνη, και έπρεπε να προκαλώ τον εαυτό μου καθημερινά για να μην τα παρατήσω…".


Περιγράφει ακόμη πως της κοβόταν η ανάσα από το μέγεθος της πόλης, και πως έτρεμε από τον φόβο της, εξαιτίας της μυρωδιά των ούρων και του εμετού σε όλη τη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας της και στην απόφασή της ασχοληθεί με τη μουσική, λέγοντας πως:

"Πολλοί με θεωρούσαν περίεργη. Δεν είχα πολλούς φίλους. Αλλά τελικά αυτό μου βγήκε σε καλό στο τέλος, γιατί όταν δεν είσαι δημοφιλής και δεν έχεις κοινωνική ζωή, έχεις πολύ χρόνο για να αφιερωθείς στα μελλοντικά σου σχέδια Αυτό για μένα σήμαινε ότι φεύγω για τη Νέα Υόρκη για να γίνω καλλιτέχνης. Για να μπορώ να εκφράσω τον εαυτό μου σε μια πόλη γεμάτη αντισυμβατικό κόσμο. Για να το διασκεδάσω σε έναν κόσμο που όλοι τολμούν και προκαλούν".

Ανακεφαλαιώνοντας το κείμενο, για τη ζωή της καταλήγει: "Εδώ είμαι πλέον, διαζευγμένη και ζω στη Νέα Υόρκη. Έχω ευλογηθεί με τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Προσπαθώ να τα διδάξω να σκέφτονται έξω από τα όρια, να είναι τολμηρά και να επιλέξουν να κάνουν πράγματα, όχι γιατί όλοι οι άλλοι τους λένε να τα κάνουν, αλλά γιατί εκείνα τα επιθυμούν".

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Μαντόνα μιλά για την τραυματική εμπειρία του βιασμού της. Σε συνέντευξή της το 1995 στο New Musical Express, είχε τονίσει πως:

"Παρά το γεγονός ότι ήταν καταστροφικό εκείνη τη στιγμή, ξέρω ότι με έκανε ένα πολύ ισχυρότερο πρόσωπο στη συνέχεια. Με ανάγκασε να γίνω μαχήτρια…".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ