2013-10-07 16:49:04
Φωτογραφία για Καλώς ορίσατε στον Πύργο - Η Δημοτική αρχή σας εύχεται καλή διαμονή
Για ακόμα μια φορά η πόλη του Πύργου γεμίζει με σκουπίδια. Κάδοι γεμάτοι, απορρίμματα μέσα και έξω από τους κάδους, σκυλιά και γάτες σκίζουν... τις σακούλες για τα αποφάγια.

Το μεγάλο πρόβλημα των απορριμμάτων για ακόμα μια φορά «λύνεται» με ακόμα μια κήρυξη του Δήμου Πύργου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ακόμα μια παράταση για ένα μήνα, μέχρι την... επόμενη παράταση.

Υπάρχει όμως και ένα όριο τελικά ή όχι; Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να διορθωθεί αυτό το χάλι στον Δήμο Πύργου τελικά;

Γεμίσαμε ανακοινώσεις!

Δεν φταίει ο δήμαρχος, δεν φταίει η δημοτική αρχή, δεν φταίει κανείς από τους υπεύθυνους.

Τότε φταίνε οι δημότες που.. εναποθέτουν τα απορρίμματά τους στους κάδους και δεν τα κρατάνε σπίτι τους για να τα δεματοποιήσουν οι ίδιοι ή να τα χώσουν στην αυλή τους!

Φταίνε οι δημότες που πληρώνουν τα τσουχτερά τέλη καθαριότητας του Δήμου με τους λογαριαμούς της ΔΕΗ


Στην Ηλεία υπάρχουν δήμαρχοι που πραγματικά προσπαθούν για την λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος του νομού αλλά μέχρι τότε έχουμε πολλές... παρατάσεις ακόμα για τον Δήμο Πύργου.

Κάδοι και πεζοδρόμια γεμάτα σκουπίδια δίπλα ακριβώς από καταστήματα τροφίμων, σκουπίδια πατημένα από Ι.Χ. καθώς έφτασαν έως την μέση του δρόμου και η δυσοσμία ανυπόφορη.

Γνωστά περιστατικά καθώς πριν λίγο καιρό τα βίωσαν ξανά οι πολίτες και οι επισκέπτες του Πύργου, αλλά δεν πτοείται κανείς, υπάρχει λύση, για μια... παράταση ζούμε στον Πύργο.

Αυτή τη φορά όμως οι αντιδράσεις έχουν αυξηθεί, οι δημότες αντιδρούν, αφού η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Οι κάτοικοι των Μακρισίων και των γύρω χωριών παραμένουν στην θέση «Λίμνες» που λειτουργεί σαν ΧΑΔΑ και εκεί αναμένεται να τοποθετηθεί και ο δεματοποιητής.

Oι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι στις "Λίμνες" δηλώνουν ανυποχώρητοι στις θέσεις τους και δεν πείσθηκαν απο τον δήμαρχο Πύργου που επισκέφθηκε προ ημερών τον χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες γιά να καταλάβετε πως καλωσορίζει ο Δήμος τους επισκέπτες... και φροντίζει για.... την "καλή διαμονή τους"

iliaoikonomia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ