2013-10-07 18:13:04
Φωτογραφία για Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. αναφέρει την Άννα-Μαρία Γλύξμπουργκ ως... ΠΡΩΗΝ και όχι ως ΤΕΩΣ βασίλισσα της Ελλάδος!
Μπορεί οι οικογενειακοί δεσμοί να μην αποτελούν πεδίο κριτικής για τον καθένα από εμάς, όταν όμως σε ταραχώδεις καιρούς για τη... δημοκρατία μας, αφορούν την εκπρόσωπο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, τότε τα ερωτήματα που εύλογα δημιουργούνται είναι πολλά. Γνωρίζοντας ότι η ιστορία της Άννας Ασημακοπούλου είναι… βασιλική, η ίδια δεν μπορούσε με τίποτα να μην παραδεχτεί δημόσια, ότι νονός της είναι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλυξμπουργκ και η τέως βασίλισσα Άννα–Μαρία! Όμως η ίδια -ακόμη και σήμερα- στην προσωπική της ιστοσελίδα, εντελώς ακατανόητα αλλά και... περίεργα ταυτόχρονα, σε φωτογραφία της στο πλευρό της Άννας-Μαρίας Γλύξμπουργκ, την αναφέρει ως... ΠΡΩΗΝ και όχι ως... ΤΕΩΣ βασίλισσα της Ελλάδος! Δικαίωμά της είναι να φιλοξενεί και να ποζάρει δίπλα σε όποιους αυτή θέλει. Όταν όμως έχει ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και τους Νόμους του σημερινού Ελληνικού κράτους και της Δημοκρατίας (την οποία εκλέχτηκε και πληρώνεται αδρά για να υπηρετεί) θα πρέπει να μας διευκρινίσει τι..
. προσδοκά αναφέροντας την Άννα-Μαρία Γλύξμπουργκ, ως... πρώην βασίλισσα! Μήπως την παλινόρθωση του θεσμού της... βασιλείας ή μήπως κάποιας πιο εξελιγμένης μορφής κοινοβουλευτικής μοναρχίας; Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη το Πάσχα του 2003 όταν ο Γλύξμπουργξ με την οικογένειά του επισκέφτηκαν τα Ιωάννινα και φιλοξενήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Ασημακοπούλου στην Αμπελιά Ιωαννίνων. Κύριε Σαμαρά συγχαρητήρια για την ακροδεξιά αποξήλωση της Χρυσής Αυγής! Πλέον η... Δημοκρατία αλλά και η Νέα Δημοκρατίας μπορούν να... κοιμούνται ήσυχα. Το κόμμα σας βρίθει από νέα, άφθαρτα και... βασιλόφρονα στελέχη που (συγ)κυβερνούν τον τόπο!

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ