2013-10-07 20:17:23
Φωτογραφία για Μπαρτζώκας: Σπουδαία η ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το αν η κατάκτηση της Ευρωλίγκας για τρίτη συνεχή χρονιά αποτελεί κίνητρο

Ο Γιώργος Μπατρζώκας σημείωσε για ακόμη μία φορά την ηγετική φυσιογνωμία του Βασίλη Σπανούλη, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό και την επίτευξη των στόχων της ομάδας το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησε για το αν η κατάκτηση της Ευρωλίγκας για τρίτη συνεχή χρονιά αποτελεί κίνητρο για τον Ολυμπιακό: «Φυσικά αποτελεί σπουδαίο κίνητρο. Δεν είναι εύκολο. Πιστεύω πως αν αυτό συμβεί θα είναι ιστορικό τόσο για την ομάδα μας, όσο και για την Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα έχουν το κίνητρο για αυτό».

Επίσης για το αν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού τον υποτίμησαν τις τελευταίες δύο σεζόν: «Πιστεύω πως λίγο ναι, την πρώτη σεζόν αυτό συνέβη σίγουρα. Τον προηγούμενο χρόνο δεν έγινε τόσο πολύ, γιατί ήμασταν Πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν το γνωρίζω ακριβώς. Πρέπει να ρωτήσετε τους αντιπάλους μας. Στο Final Four, όμως, δεν μας υποτίμησε κανείς».

Παράλληλα για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία πάντα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίζει κάθε είδος άμυνας κι επίθεσης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε είδος παιχνιδιού». 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ