2013-10-07 22:37:04
Φωτογραφία για «Άμεση ανάγκη δημιουργίας διάβασης στην Ελευθερίου Βενιζέλου»
Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών κατέθεσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ν. Τσούκαλης σχετικά με την άμεση ανάγκη δημιουργίας διάβασης στην Οδό Ελευθερίου Βενιζέλου». Στην ερώτησή του ο βουλευτής τονίζει την απαράδεκτη και επικίνδυνη έλλειψη διάβασης πεζών σε μια διπλής κατεύθυνσης και με χαρακτηριστικά αυτοκινητόδρομου λεωφόρου και ζητά την άμεση διάνοιξη ενός ακόμα σημείου διέλευσης.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Την διάνοιξη μιας επιπλέον διάβασης επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου της Πάτρας και μεταξύ των Οδών Ακρωτηρίου και Πατρών Κλάους ζητούν, με υπόμνημά τους φορείς και κάτοικοι του Ανατολικού Διαμερίσματος της Πάτρας.

Η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου είναι διπλής κατεύθυνσης και με χαρακτηριστικά αυτοκινητόδρομου διασχίζει εγκάρσια τις Νοτιοανατολικές πυκνοκατοικημένες συνοικίες της Πάτρας.


Στο προαναφερόμενο τμήμα της Λεωφόρου και για απόσταση 1.000 μ. υπάρχει μόνο μια διάβαση πεζών, με συνέπεια εκατοντάδες μαθητές και όχι μόνο, να θέτουν καθημερινά σε άμεσο κίνδυνο την ίδια τους την ζωή σκαρφαλώνοντας διάζωμα ύψους 80 εκατοστών προκειμένου να μεταβούν στο σχολείο ή και στην Εκκλησία.

Κατόπιν των ανωτέρω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεται να εξετάσει το αίτημα των κατοίκων και φορέων της Πάτρας και να διερευνήσει εάν είναι δυνατή η διάνοιξη ενός ακόμα σημείου διέλευσης επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και στο Τμήμα αυτής Ακρωτηρίου και Πατρών Κλάους;

Ο ερωτών βουλευτής

Νίκος Τσούκαλης
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ