2013-10-07 23:12:04
Φωτογραφία για Η ταβέρνα των διασήμων στην Αμμουδιά της Πρέβεζας
Στην Αμμουδιά, ένα παραθαλάσσιο χωριό της Πρέβεζας, δίπλα στις εκβολές του Αχέροντα ποταμού βρίσκεται το "Αρχιπέλαγος". Μια παραδοσιακή ταβέρνα η οποία το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πόλος έλξης διασήμων.

Ο πρίγκιπας του Κατάρ, ένας Ρώσος μεγιστάνας αλλά και αρκετοί έλληνες διάσημοι ηθοποιοί γεύτηκαν τις σπεσιαλιτέ που με μεράκι παρασκευάζουν και με πλατύ χαμόγελο προσφέρουν οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας.

Μια οικογενειακή επιχείρηση δίπλα στο ποτάμι σε αυτό το γραφικό χωριό που βρέχεται από την θάλασσα του Ιονίου, σε μικρή απόσταση από το Νεκρομαντείο του Αχέροντα.

Πρόσφατα και μέσα στον Αύγουστο το "Αρχιπέλαγος" υποδέχθηκε τον πρίγκιπα του Κατάρ αλλά και ένα Ρώσο μεγιστάνα.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, ο Νίκος και η Βασιλική Δημητρίου δέχθηκαν προσωπικά τα συγχαρητήρια του πρίγκιπα για την κουζίνα τους ενώ ο ίδιος απλός, όπως περιγράφουν στο pamepreveza.gr, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.


Ο πρίγκιπας με την μεγάλη συνοδεία του έφτασε στην ταβέρνα πλαισιωμένος από τους σωματοφύλακές του με ένα φουσκωτό μετά το μπάνιο του σε κοντινή παραλία. Το συγκεκριμένο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε στην Πάργα.

Ζήτησε να φάει ψάρι το οποίο έψησε ο Νίκος, ενώ δεν αρνήθηκε τη γλυκιά σπεσιαλιτέ της Βασιλικής.

Μάλιστα ο πρίγκιπας της έκανε και πρόταση να τον ακολουθήσει στο Κατάρ προκειμένου να του παρασκευάζει το γλυκό αυτό με αρκετά ... υψηλό μισθό!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr ο πρίγκιπας φάνηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρος και με το σέρβις του καταστήματος αφήνοντας ένα … καλό πουρμπουάρ.

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα έκανε την εμφάνιση του και ένας Ρώσος μεγιστάνας ο οποίος έφτασε στα ανοιχτά με την θαλαμηγό του και δια μέσου του ποταμού έφτασε μπροστά στο "Αρχιπέλαγος" με ένα φουσκωτό συνοδευόμενος από συγγενείς και φίλους.

Η ικανοποίηση του για το σέρβις αλλά και τα φαγητά ήταν τέτοια που ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Στο Αρχιπέλαγος δεν είναι μόνο οι ξένοι διάσημοι που το έχουν ανακαλύψει αλλά και αρκετοί Έλληνες καλλιτέχνες και ηθοποιοί ανάμεσά τους και η γνωστή ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου.

pamepreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ