2013-10-08 10:49:06
Φωτογραφία για ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ... ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ρήτρες, νέα συμβόλαια, χορός ενδιαφερόμενων ομάδων, συγκρίσεις με κορυφαίους διεθνείς σταρ αλλά και τους μεγαλύτερους γκολτζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου Ο Κώστας Μήτρογλου είναι το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήδη έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία ότι σύντομα θα υπάρξουν προτάσεις από το εξωτερικό για τη μεταγραφή του, ενώ έχει ξεκινήσει ολόκληρη συζήτηση για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με επέκταση του συμβολαίου του, αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης από τα 8 εκ. ευρώ που είναι τώρα, περισσότερα χρήματα στον παίκτη και διάφορα άλλα που έχουμε ήδη αναφέρει.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού και του Μήτρογλου οι τόνοι χαμηλώνουν. Η διοίκηση, όπως σας έχουμε ενημερώσει, λέει ότι ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και ότι δεν είναι απίθανο να μείνει για πολύ καιρό ακόμα στο Λιμάνι, ενώ είναι πολύ νωρίς για συζητήσεις περί εξελίξεων σχετικά με το συμβόλαιό του, πριν από 8 μήνες έγινε η τελευταία επέκταση άλλωστε, ή για μεταγραφή του στο εξωτερικό.


Ο ίδιος ο παίκτης επαναλαμβάνει ότι η μοναδική σκέψη του είναι να συνεχίσει να σκοράρει με την εθνική και τον Ολυμπιακό, ενώ θέλει να είναι πανέτοιμος και... «ζεστός» στα μεγάλα ματς που έχει η ομάδα του σε μερικές εβδομάδες κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και φυσικά Μπενφίκα.

Για τον "πιστολέρο" αναμένεται παρέλαση σκάουτερ στο ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβώνα, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι ο διεθνής φορ σκοράρει με κάθε τρόπο. Με το δεξί, με το αριστερό, με το κεφάλι, με σουτ από μακριά, με πλασέ, με εκτελέσεις φάουλ, ακόμα και με προβολή όπως στο πρώτο γκολ με τη Βέροια.

Μόνο με πέναλτι δεν έχει βάλει γκολ ακόμα αφού εντολή για τις εκτελέσεις έχει ο Σαβιόλα, όμως κι αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα καθώς υπάρχουν σχετικές σκέψεις μέσα στην ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ