2013-10-08 12:24:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Από νωρίς στα βαθιά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Μπορεί να απέχουμε 7 και πλέον μήνες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αλλά στην Πάτρα ήδη έχουμε μπει από νωρίς "στα βαθιά", καθώς ήδη αρκετοί υποψήφιοι έχουν ανακοινώσει... τις προθέσεις τους και άλλοι ετοιμάζονται να το πράξουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι πρώτοι που έκαναν την εκκίνηση ήταν οι κκ. Ανδρέας Τζουραμάνης και Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο πρώτος πραγματοποίησε στις 22 Σεπτέμβρη μία πρώτη εκδήλωση στην οποία μάλιστα παρουσίασε και τον τίτλο της νέας προσπάθειας της παράταξής του για τις επερχόμενες εκλογές, πυο θα είναι το "Πάτρα | Αλλιώς".

Από την πλευρά του ο κ. Οικονομόπουλος, πραγματοποίησε κι αυτός πρόσφατα μία πρώτη συγκέντρωση φίλων και έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κώστας Χριστόπουλος, ανακοινώνει κι ο αυτός την εκ νέου κάθοδό του στις εκλογές στις 15 Οκτωβρίου.


Το ερώτημα που μπαίνει βέβαια, είναι το εάν ο κ. Χριστόπουλος θα ανακοινώσει αυτόνομη κάθοδο ή θα διεκδηκήσει ξανά το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, με την υποψηφιότητα του κ. Οικονομόπουλου -πρώην βουλευτή Αχαΐας της Πολιτικής Άνοιξης- να έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στον χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς για την Πάτρα.

Από την άλλη πλευρά, η παράταξη Δημαρά βρίσκεται σε εγρήγορση, με συνεχείς συσκέψεις στελεχών, ενώ πρόσφατη είναι επίσης και η εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όπως αποκάλυψε η Newsplus, προσανατολίζεται στην στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Χρήστου Πατούχα.

Με αυτά τα δεδομένα και με διάφορα άλλα πρόσωπα να έρχονται και να παρέρχονται στις εν εξελίξει ζυμώσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι στη φετινή προεκλογική περίοδο, δεν πρόκειται να βαρεθούμε.
newsplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ