2013-10-08 15:43:07
Φωτογραφία για elconfidencial.com : ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ
Έχει... κατεβάσει ρολά σε πάρα πολλούς αντιπάλους ο Ρομπέρτο, ο οποίος έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει «τρελάνει» όλη την Ευρώπη με τις επεμβάσεις και γενικότερη παρουσία του και δεν αποκλείεται να τον ζητήσει πίσω η Ατλέτικο, εφόσον βέβαια ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους γκολκίπερ της.

Η ιστοσελίδα "elconfidencial.com", από την πλευρά της, αναλύει το... φαινόμενο Ρομπέρτο και σε δημοσίευμά της τονίζει πως «δουλεύει για την επιστροφή του στην Ατλέτικο», υμνώντας παράλληλα μερικές από τις αποκρούσεις του.

«Η Ατλέτικο και η υπόλοιπη Ευρώπη παρακολουθούν τις εμφανίσεις του Ρομπέρτο στα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Στην ήττα από την Παρί και τη νίκη επί της Άντερλεχτ, υπάρχουν δύο κοινά σημεία. Ο Ρομπέρτο απέκρουσε τα πέναλτι των Ιμπραΐμοβιτς και Μίτροβιτς, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του. Στόχος του είναι να πείσει τον Σιμεόνε», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο, που προφανώς αποκαλύπτει τη διάθεση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να επιστρέψει στην Ισπανία.

Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν από τις επιλογές της διοίκησης της ισπανικής ομάδας, με τον Ολυμπιακό να κρατά στάση αναμονής για την ώρα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ