2013-10-09 06:42:03
Φωτογραφία για Χαμός στην Cyta: «Φύγε τώρα» φώναζαν οι εργαζόμενοι στον Κιττή
Το έλα να δεις έγινε στα κεντρικά γραφεία στην Cyta, όπου εμφανίστηκε ο Στάθης Κιττής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 24h, ο κ. Κιττής πήγε στο γραφείο του σήμερα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μάλιστα ζήτησε από το Τμήμα Πληροφορικής να του «ανοίξουν» όλες τις προσβάσεις στους υπολογιστές. Τον κ. Κιττή πήγε στο γραφείο του ο οδηγός του.

Μόλις οι Συντεχνίες που έβγαλαν ανακοίνωση, έμαθαν για την παρουσία του κ. Κιττή στο γραφείο του, ζήτησαν από το προσωπικό να σταματήσει τις εργασίες του και να συγκεντρωθεί στο προαύλιο. Το κλίμα όσο περνούσε η ώρα και ο κ. Κιττής δεν αποχωρούσε γινόταν όλο και πιο εκρηκτικό.

«Φύγε τώρα»

Μετά από παρουσία 15 ως 20 λεπτών στο γραφείο του ο κ. Κιττής ενημερώθηκε για τις αντιδράσεις των εργαζομένων και κατέβηκε στον προαύλιο χώρο.

Προσπάθησε να περάσει μέσα από τους εργαζομένους για να δεχθεί έντονες αποδοκιμασίες όπως «φύγε τώρα» και «Παραιτήσου τώρα»


Όλα για το ομόλογο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κιττής προσπάθησε να συγκαλέσει σήμερα το ΔΣ για να εγκρίνει την ανανέωση του ομολόγου ύψους €101εκ κάτι το ποίο έχει ζητήσει η κυβέρνηση με επιστολή της.

Οι συντεχνίες δεν πρόκειται να επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συνεδρίαση, ωστόσο πηγές μέσα από την Cyta μας ανέφεραν ότι η συνεδρίαση του ΔΣ θα πραγματοποιηθεί μέσω του διαδικτύου.

Τρυφωνίδης: Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες

Μιλώντας στο 24h, ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΕ – ΑΤΗΚ Αλέκος Τρυφωνίδης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για το γεγονός ότι ο κ. Κιττής και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, δεν έχουν ακόμη παραιτηθεί. Ο κ. Τρυφωνίδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση είχε δηλώσει ότι έχει και άλλους τρόπους για να καλύψει αυτό το ποσό και εξέφρασε την απορία του, πως ο Υπουργός Οικονομικών ζήτησε να γίνει συνεδρίαση την ώρα που υπάρχει ποινική υπόθεση.
24h.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ