2013-10-09 07:46:05
Φωτογραφία για Εξαφάνιση – μυστήριο 48χρονου ερευνά η αστυνομία
Ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα κομμάτι τυρί, 34 φυσίγγια και διάφορα ιδιόχειρα σημειώματα συνθέτουν το... θρίλερ που απασχολεί από το βράδυ της Δευτέρας την αστυνομία, άνδρες της οποίας αναζητούν έναν 48χρονο, κάτοικο τουριστικής περιοχής βόρεια του Ηρακλείου.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έγραψε τα σημειώματα με παραλήπτη τη σύζυγο του, ηλικίας 41 ετών, με την οποία φέρεται να είναι σε διάσταση, αν και έμεναν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών, καθώς όπως τους είπε, επιστρέφοντας στο σπίτι της, είδε το μαχαίρι καρφωμένο σε ένα κομμάτι τυρί στην κουζίνα, σε μια νάιλον σακούλα βρήκε τα 34 φυσίγγια και τα σημειώματα, στα οποία υπήρχαν σχέδια αλλά και τα ονόματα των παιδιών τους.

Η γυναίκα αυτή ανέφερε ακόμη ότι ο άνδρας της έφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση, φοβούμενη η ίδια ότι είναι άγνωστες οι προσθέσεις του, ενώ δεν απέκλεισε να κάνει κακό και στον ίδιο του τον εαυτό.

Αστυνομικοί αναζητούν τον 48χρονο, έκαναν έρευνες και βρήκαν κυνηγετικά όπλα και ένα αεροβόλο, ενώ το κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε άδεια, δεν εντοπίστηκε.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ