2013-10-09 16:07:05
Φωτογραφία για ΤΟ... ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
«Έπρεπε να τον είχαμε κρατήσει» συμφώνησαν Βιεϊρά, Ζέσους. Τώρα θα τον βρουν μπροστά τους!

Ο Ρομπέρτο αποδεικνύεται... λίρα εκατό μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό και δικαιολογημένα είναι στο προσκήνιο, έστω και σε μικρότερο βαθμό από τον Κώστα Μήτρογλου, που εντυπωσιάζει με τα γκολ που σημειώνει.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα είναι ένα από τα ατού των ερυθρόλευκων στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα και το όνομά του έχει συζητηθεί στον πορτογαλικό σύλλογο για δύο λόγους.

Πρώτον, είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Και δεύτερον, είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζουν καλά, αφού τον είχαν στο ρόστερ τους. Η Ατλέτικο άλλωστε από την Μπενφίκα τον πήρε το καλοκαίρι. Για τους Πορτογάλους είναι μία έκπληξη η εξέλιξη του Ρομπέρτο, διότι σε εκείνους είχε παίξει μόλις μία χρονιά, το 2010-11. Γεμάτη χρονιά, με 41 συνολικά αγώνες, αλλά δεν τον κράτησαν. Ηταν μάλιστα και η πίεση του κόσμου, που δεν τον ήθελε στην ομάδα, εξαιτίας του πρώτου του αγώνα, όταν είχε δεχθεί δύο γκολ και είχε κάνει λάθος! Από τότε είχε «στοχοποιηθεί» στη Λισσαβώνα και αρχικά πήγε στη Σαραγόσα, ενώ φέτος πουλήθηκε στην Ατλέτικο.


Τώρα, στη Μπενφίκα το έχουν μετανιώσει. Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportday.gr" που επικαλείται πηγές από τη Λισσαβώνα, σε μία από τις συσκέψεις που έχουν γίνει φέτος, ο πρόεδρος Λουίς Φελίπε Βιέιρα και ο προπονητής Ζέσους (έχουν άριστη σχέση) συμφώνησαν ότι έπρεπε να τον είχαν κρατήσει. Αναγνωρίζουν ότι ήταν πολύ δύσκολο, λόγω του κόσμου, αλλά βλέποντάς τον να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, καταλαβαίνουν ότι είχαν σίγουρη λύση μέσα στα χέρια τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ