2013-10-09 16:46:20
Φωτογραφία για Ανανεώνει με την Ισπανία ο Ντελ Μπόσκε
Την πρόθεσή της να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε εξέφρασε η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μέσω δηλώσεων του γενικού γραμματέα της, Χόρχε Πέρεθ.

"Ποδοσφαιρική κληρονομιά" της Ισπανίας χαρακτήρισε τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Χόρχε Πέρεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της "φούρια ρόχα" από το 2008 και την έχει οδηγήσει στην κορυφή του κόσμου (2010), αλλά και της Ευρώπης (2012).

Επιπλέον, η ισπανική ομάδα βρίσκεται μία ανάσα και από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, μετά το πέρας του οποίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ντελ Μπόσκε. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο Μουντιάλ, αναμένεται να του γίνει πρόταση επέκτασης για άλλα δύο χρόνια, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα και στο Euro 2016.

"Δεν έχουμε αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις για το πόστο του προπονητή. Ο Ντελ Μπόσκε θα είναι μαζί μας για όσα χρόνια θέλει", τόνισε στην "As" ο Πέρεθ.

Από την πλευρά του, ο Ντελ Μπόσκε, ο οποίος μετράει 80 παιχνίδια (65 νίκες) στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, τα περισσότερα από κάθε άλλον στο παρελθόν, τονίζει: "Θέλω να συνεχίσω και θα κάνω ό,τι θέλει η ομοσπονδία".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ