2013-10-09 20:56:05
Φωτογραφία για Δήλωση της ΕΔΕΟΠ Μακεδονίας-Θράκης
Η Ένωση Διακινητών Εμπόρων Οίνων και Ποτών Μακεδονίας Θράκης (ΕΔΕΟΠ Μακεδονίας-Θράκης) με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης σε συνάδελφο κατά τη διάρκεια δρομολογίου παράδοσης προϊόντων το Σάββατο 5 Οκτώβρη, στην οδό Τσιμισκή όπου πραγματοποιούνταν πορεία διαμαρτυρίας από γνωστή πολιτική παράταξη με την συμμετοχή των πρόσφατα απολυμένων από την COCA COLA 3E ,επιθυμεί να δηλώσει τα εξής:

1. Η ένωση φροντίζει για την προστασία των δικαιωμάτων των επαγγελματιών εμπόρων στην Βόρεια Ελλάδα και καταδικάζει κινήσεις εκφοβισμού σε συναδέλφους μέλη της και μή οι οποίες επηρεάζουν την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών τους επιφέροντας κατ΄ επέκταση οικονομικές επιπτώσεις.

2. Η ένωση έχοντας ενημερωθεί για την πρόσφατη απόλυση 33 συμπολιτών μας λόγω της απόφασης από την COCA COLA 3E να αλλάξει τον τρόπο διανομής των προϊόντων της κατανοεί τις ανησυχίες των εργαζομένων που επηρεάζονται από την απόφαση. Ταυτόχρονα όμως η ΕΔΕΟΠ Μακεδονίας - Θράκης θεωρεί ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά αποκλειστικά την εταιρεία και τους εργαζόμενους της και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται οι συνάδελφοί μας ως ενδιάμεσοι και να βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους συμπεριφορές.


3. Καταδικάζουμε συνολικά το τρομακτικό σενάριο της αποβιομηχανοποίησης της Βόρειας Ελλάδας που βιώνουμε τα τελευταία 20 χρόνια και οδηγεί στην ανεργία συνανθρώπους μας στις πιο παραγωγικές ηλικίες.

4. Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε τον συνδικαλισμό μέσα στα πλαίσια της αξιοπιστίας, της αξιοπρέπειας, της μαχητικότητας και κυρίως της ελευθερίας και της δημοκρατίας περιφρουρώντας τους αγώνες από τάγματα εφόδου από όπου αυτά κι αν κατευθύνονται και προέρχονται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ