2013-10-09 21:41:04
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΚΟΡΟΪΔΟ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Την Τρίτη ο Μίτσελ ανέβασε μικρούς στην προπόνηση και την Τετάρτη αύξησε τον αριθμό τους και ενώ μετείχε στο «κορόιδο» μαζί τους, αφού φαίνεται πως ασχολείται προσωπικά και σε σημαντικό βαθμό με τους πιτσιρικάδες.

Ο Βέργος, που πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Φωκικό, μαζί με τους Βούρο, Παπασάββα, Δημήτρη Σιώπη, Ιγνατίδη και Γκίνο προπονήθηκαν την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο... νέος της παρέας ήταν ο Γκίνο καθώς οι άλλοι πέντε μετείχαν στο πρόγραμμα και την Τρίτη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Πριν ξεκινήσει το βασικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ο Μίτσελ που έχει ξεχωρίσει τον Βέργο, μετείχε στο «κορόιδο» μαζί με τους πιτσιρικάδες. Για την ακρίβεια οι έξι μικροί ήταν μόνοι τους σε ένα γκρούπ με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει την άσκηση με αυτούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν τους έδειξε μόνο ορισμένα πράγματα. Μίλησε για κάποια λεπτά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τόσο για τους ίδιους όσο και για την πρώτη ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της. Είναι έτσι και αλλιώς σαφές εδώ και καιρό πως ο Μίτσελ δίνει μεγάλη έμφαση και στα τμήματα υποδομής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ