2013-10-09 22:00:35
Φωτογραφία για Ανοιξε τον φάκελο Μπενφίκα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ
Στο μικροσκόπιο του Μίτσελ έχει μπει η Μπενφίκα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει προμηθευτεί dvd από παιχνίδια του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας και καταγράφει τα δυνατά και τρωτά σημεία των Αετών της Λισσαβόνας.

Παράλληλα συνεργάτες του ισπανού τεχνικού έχουν ήδη τσεκάρει την Μπενφίκα και έχουν ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για την αγωνιστική φυσιογνωμία της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ γνωρίζει ότι τα δύο ματς με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ(23/10)και στο Γ. Καραϊσκάκης(5/11)θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μιγκέλ Τόρες είναι αμυντικός στον οποίο ποντάρει πολλά ο Μίτσελ. Ο ισπανός αμυντικός που παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας(στόπερ και στα άκρα) αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Τόρες ακολουθεί έντονο ατομικό πρόγραμμα στου Ρέντη και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μασάντο, Σαλίνο(τραυματίες) και Αβραάμ Παπαδόπουλος(λόγω ίωσης).


Λόγω της απουσίας των 13 διεθνών, ο Μίτσελ είχε στην προπόνηση ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Ο ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους μικρούς να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, να πιστέψουν στους εαυτούς τους, να κάνουν υπομονή και να μπουν γρήγορα στη φιλοσοφία της πρώτης ομάδας».

Στο μεταξύ την Τετάρτη ήταν οι σειρά των Τούρκων να κάνουν αναφορά στις επιδόσεις του Κώστα Μήτρογλου. Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει: «Ο Μήτρογλου με τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Ολυμπιακού απέκτησε πολλούς φαν στην Ευρώπη. Ο Έλληνας άσος κάνει εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του αλλά και την Εθνική». Στην Τουρκία υπάρχουν σύλλογοι οι οποίοι παρακολουθούν στενά τον «Πιστολέρο».

Πρόβλημα με τον Γκαετάν Μπονγκ προέκυψε στην εθνική ομάδα του Καμερούν, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Τυνησία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο αριστερός μπακ-χαφ του Ολυμπιακού αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης με έντονες ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα και θα υποβληθεί σε υπέρηχο. Η συμμετοχή του Μπονγκ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Τυνησία κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ