2013-10-09 22:39:03
Φωτογραφία για Παλαιστής εξελέγη βουλευτής στη Γερμανία!
Ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών. Στις πρόσφατες Γερμανικές εκλογές απέτυχαν να βγάλουν «νοκ άουτ» την Άνγκελα Μέρκελ.

Αλλά στη νέα Μπούντεσταγκ που θα σχηματιστεί οι Σοσιαλδημοκράτες διαθέτουν στους κόλπους τους έναν βουλευτή που γνωρίζει πολύ καλά πως να ανατρέπει τον αντίπαλο.

Ο Ματίας Ιλγκεν που αγωνίζεται στα ρινγκ από το 2006 υπό το παρατσούκλι «ο βαρόνος», διαλέγει συνήθως το ρόλο του κακού οπότε δεν έχει στο πλευρό του τη συμπάθεια του κοινού.

Αν και επαγγελματίας παλαιστής, η καταγωγή του 29χρονου προδίδεται από το βαρύτιμο αριστοκρατικό του όνομά Matthias Rüdiger Freiherr von Ilgen και είναι εγγονός ενός Πρώσου υπουργού Εσωτερικών.

«Για μένα, οι Σοσιαλδημοκράτες υπήρξαν πάντα οι καλοί στην πολιτική. Αυτοί που διανέμουν τον πλούτο δίκαια και βοηθούν αυτούς που έχουν ανάγκη», τονίζει «Έτσι, το alter ego μου ρινγκ αντιπροσωπεύει ό, τι δεν αντέχω στην πολιτική: Ένα κατάπτυστο σνομπ άτομο που κοιτάζει υποτιμητικά τους άλλους».


Η πάλη είναι μια καλή πρακτική για μια καριέρα στην πολιτική, ισχυρίζεται ο ίδιος στον Guardian, «γιατί σε βοηθά να αναπτύξεις σκληρό «πετσί».

«Το 25 % του πληθυσμού έχει χάσει κάθε πίστη στην πολιτική, έτσι όταν μιλάω με τους ανθρώπους στα σπίτια τους ή στην αγορά, η “κακοποίηση” που δέχομαι δε διαφέρει και πολύ από αυτή που παίρνω πάνω στο ρινγκ», λέει.

Στις ΗΠΑ έχουν εμπειρία με πρώην αστέρια της πάλης που αναζητούν μια καριέρα στην πολιτική. Το πιο διάσημο παράδειγμα είναι ο Τζέσε Βεντούρα ο οποίος έβαλε υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Μινεσότα το 1998.

Το αισιόδοξο είναι ότι και η Γερμανία υποδέχτηκε χωρίς καχυποψία τον Ιλγκεν με αρκετούς συναδέλφους του βουλευτές μάλιστα να εκδηλώνουν την επιθυμία να τον απολαύσουν την ώρα που «εκτελεί» τους αντιπάλους του με τη στολή του παλαιστή.
iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ