2013-10-10 04:16:05
Φωτογραφία για Εξαφάνιση, θάνατος και μυστήριο σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο
Μία γυναίκα βρετανικής καταγωγής που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο, βρέθηκε... νεκρή 17 ημέρες αργότερα στο κλιμακοστάσιο του ίδιου νοσοκομείου, όπως ανακοίνωσαν χθες τοπικοί αξιωματούχοι.

Ένας υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου του Σαν Φρανσίσκο βρήκε το πτώμα της 57χρονης, Λιν Σπάλντινγκ, κατά την διάρκεια ελέγχου του εξωτερικού κλιμακοστασίου, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βοηθός Σερίφη, Πολ Μιγιαμότο. Ο ίδιος και αξιωματούχοι του νοσοκομείου αρνήθηκαν να απαντήσουν σε περαιτέρω ερωτήσεις γύρω από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Η Σπάλντινγκ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 19 Σεπτεμβρίου και η τελευταία φορά που την είδε κάποιος ήταν στις 21 του μήνα, δήλωσε ο Τοντ Μέι, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος του Σερίφη δήλωσαν ότι πραγματοποίησαν έρευνα στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, ενώ εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι της 57χρονης μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή, στην προσπάθειά τους να βρουν την άτυχη γυναίκα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Ντέιβιντ Πέρι.


«Σίγουρα μας προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ εμείς ψάχναμε να τηξ βρούμε, η Λιν είτε ήταν ήδη νεκρή είτε πέθαινε κάπου στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Πέρι.

Ο Μέι δήλωσε στους δημοσιογράφους πως το κλιμακοστάσιο όπου βρέθηκε η Σπάλντινγκ ήταν κλειδωμένο από την έξω πλευρά, ενώ ήταν ενεργοποιημένος και ο συναγερμός. Ο ίδιος εμφανίστηκε συντετριμμένος. «Αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο μας είναι φρικτό», είπε. «Μας έχει κλονίσει όλους. Δεν ξέρω τι συνέβη σε αυτή την γυναίκα». Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι «αποφασισμένος να ανακαλύψει τα αίτια της τραγωδίας με κάθε κόστος».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ