2013-10-10 08:33:05
Φωτογραφία για «Θαύμα που είμαστε εδώ...»
Για μία ακόμη φορά ο Φερνάντο Αλόνσο δεν κρύφτηκε πίσω από το… δάχτυλό του κι εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου που του παρέχει η Ferrari, σε σχέση με τη Red Bull.

Ο Ισπανός εφόσον δεν τερματίσει στην πρώτη οκτάδα, επιτρέπει στον Σεμπάστιαν Φέτελ να πάρει τον τίτλο από το Grand Prix της Ιαπωνίας την Κυριακή σε περίπτωση που ο Γερμανός είναι πρώτος.

«Αν κάποιος έμπαινε σήμερα στο πρωτάθλημα και του έλεγες ότι η Ferrari έχει ακόμη ελπίδες για τον τίτλο, θα σου έλεγε δεν είναι αλήθεια, είναι θαύμα.

Έχουμε κάνει ένα θαύμα σε αυτούς τους 15 αγώνες και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανό αυτό το θαύμα και στους εναπομείναντες πέντε», δήλωσε ο Αλόνσο.

«Οι τρεις συνεχείς δεύτερες θέσεις που είχαμε ήταν κάτι που πετύχαμε αποδίδοντας πάνω από τις δυνατότητές μας. Το μονοθέσιό μας ήταν για να βρίσκεται τρίτο, τέταρτο ή πέμπτο.

Μετά από τρία μικρά θαύματα, είχαμε ένα κακό Grand Prix στην Κορέα και στους επόμενους αγώνες πρέπει να στοχεύουμε σε κάτι ενδιάμεσο, δηλαδή για μια θέση στο πόντιουμ. Ρεαλιστικά, πιστεύω πως στις κατατακτήριες θα είμαστε μεταξύ της πέμπτης και της όγδοης θέσης, αλλά θα πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας στους αγώνες. Σε αυτό ελπίζω», πρόσθεσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ