2013-10-10 12:26:04
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΟ... ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!
Με πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναμένεται, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, να παρατάξει την ενδεκάδα της εθνικής ο Φερνάντο Σάντος στον αγώνα με τη Σλοβακία.

Κάτι που εφόσον γίνει πραγματικότητα, έχει πάρα πολύ καιρό να συμβεί. Να υπάρχει δηλαδή τόσο μεγάλος αριθμός παικτών του Ολυμπιακού στο αρχικό σχήμα της εθνικής Ελλάδας, με Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Μανιάτη και Μήτρογλου να δοκιμάζονται συνεχώς στις προπονήσεις του Πορτογάλου τεχνικού για το αυριανό παιχνίδι.

Δεν αποκλείεται να παίξει κάποια στιγμή και ο έκτος της ερυθρόλευκης παρέας, ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ ο... έβδομος θα είναι με την αντίπαλη ομάδα βασικός, ο Βλάντιμιρ Βάις.

Στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Παρασκευής θα βρίσκονται, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", πολλοί ατζέντηδες ξένων ομάδων (από Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία) για να δουν το παιχνίδι και σίγουρα η προσοχή θα είναι στραμμένη στον σούπερ φορμαρισμένο Κώστα Μήτρογλου, στον Βάις αλλά και σε άλλους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές τους μετά την ευρεία νίκη στο Βέλγιο επί της Άντερλεχτ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ