2013-10-10 13:39:58
Φωτογραφία για ΦΕΤΕΛ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Την πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα της Formula 1 δεν θυμίζει τη δεκαετία που πρωταγωνιστούσε ο Μίκαελ Σουμάχερ εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, απαντώντας στα σχόλια του Χάμιλτον, όποως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Στα… επικριτικά σχόλια του Λιούις Χάμιλτον, στα οποία ανέφερε πως η κυριαρχία του Σεμπάστιαν Φέτελ έχει κάνει το πρωτάθλημα της Formula 1 βαρετό και προβλέψιμο όπως όταν έτρεχε ο Μίκαελ Σουμάχερ, απάντησε ο Γερμανός τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Φέτελ τόνισε πως τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα από όταν έτρεχε και… κέρδιζε ο πολυπρωταθλητής, Σούμι.

«Είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση. Υπήρξε ένας αγώνας στη Σιγκαπούρη που η διαφορά ήταν μεγάλη, αλλά στην Κορέα η διαφορά ήταν μεταξύ τριών και δέκα δευτερολέπτων σε όλο τον αγώνα. Αν κοιτάξετε πριν δέκα χρόνια η διαφορά των πιλότων ήταν 30 δεύτερα», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος της Red Bull.

Ακόμη, ο Φέτελ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πανηγυρίσει τον τίτλο στη Σουζούκα, δηλώνοντας πως αυτό θα ήταν ιδανικό σενάριο μιας και η Σουζούκα είναι μια από τις αγαπημένες του πίστες.

«Μπορεί να συμβεί, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς, εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Θα είναι πολύ καλό αν συμβεί εδώ, είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η σχέση όσον - τόσον
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η σχέση "όσον - τόσον"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ